• 29 Μαρτίου 2024,

Ο πρώην του ΑΟΚ Γιάννης Κάργας στην Λέφσκι Σόφιας (video)

 Ο πρώην του ΑΟΚ Γιάννης Κάργας στην Λέφσκι Σόφιας (video)

Η ανάρτηση έγινε στο site sport24 :

Λέφσκι Σόφιας: Πήρε Κάργα, συμφώνησε με Μάσουρεκ

Η Λέφσκι Σόφιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κάργα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει συμφωνήσει προφορικά και με τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, Φράνκο Μάσουρεκ.

Στην ελληνική αγορά έχει στραφεί η Λέφσκι Σόφιας για την ενίσχυσή της. Η ομάδα της Βουλγαρίας, που την περσινή σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κάργα.

Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ επέλεξε να φοράει τη φανέλα με το Νο.19.

Ωστόσο, εκτός από τον 24χρονο αμυντικό, οι διοικούντες τη Λέφσκι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και με τον Φράνκο Μάσουρεκ, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του Ατρομήτου, αλλά τελικά προτίμησε τη Λέφσκι. Τις επόμενες μέρες, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα πετάξει για Βουλγαρία ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Την περσινή σεζόν, ο Μάσουρεκ πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 27 συμμετοχές στη Super League, ενώ συνολικά τη διετία που φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού μέτρησε 11 τέρματα και 6 ασίστ σε 57 αγώνες.

 

ПФК "Левски" подписа с гръцкия защитник Янис Каргас

ПФК "Левски" подписа с гръцкия защитник Янис Каргасhttps://levski.bg/news/details/177015%22%22

Gepostet von ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI am Montag, 17. Juni 2019

Διαβάστε επίσης