• 19 Μαΐου 2024,

Ο προπονητής του Βύρωνα Γιώργος Αγγελίδης για τον τελικό: « Βλέπουμε τον τελικό σαν μια γιορτή»

 Ο προπονητής του Βύρωνα Γιώργος Αγγελίδης για τον τελικό: « Βλέπουμε τον τελικό σαν μια γιορτή»

Για τον τελικό της ΕΠΣΚ ανάμεσα στην ομάδα του και τον ΑΟΚ, μίλησε στην Αθλητική Πρωινή ο προπονητής του Βύρωνα Γιώργος Αγγελίδης.

Υποστήριξε ότι στο στρατόπεδο του Βύρωνα το βλέπουν όλοι σαν μια γιορτή και θα παίξουν πρώτα απ` όλα για να το διασκεδάσουν.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη για τον τελικό, πως τον βλέπει ο Βύρωνας;

Πως προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής;

Απάντηση: Περιμένουμε πως και πώς να φτάσει αυτή η στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε σε  αυτή την γιορτή του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΟΚ που για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτό το σημείο, να παίζει στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ.

Το βλέπουμε σαν μια γιορτή. Πραγματικά έχουν στόχο να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Επίσης στόχος μας είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί. Να δείξουμε στον κόσμο τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Να ευχαριστηθεί ο κόσμος έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, χωρίς σκοπιμότητες, να δει θέαμα και γκολ.  Ελπίζουμε να μας το επιτρέψει και ο καιρός.

Ερώτηση: Η παρουσία σας στο τελικό θεωρείς ότι και η δικαίωση της προσπάθειας που κάνατε όλη τη σεζόν;

Απάντηση: Από την αρχή είχαμε σαν στόχο να βρεθούμε στον τελικό Κυπέλλου. Βέβαια μετά ο στόχος  δυσκόλεψε μόλις έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Γ` Εθνικής του νομού μας.  Παρόλα αυτά καταφέραμε και βρεθήκαμε στον τελικό. Για μας ήδη ο στόχος έχει επιτευχθεί  από  εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε να πάρουμε και το κύπελλο.

Ερώτηση: Αποκλείσατε και μια ομάδα Γ` Εθνικής το Νέστο που μάλλον ήταν και το μεγαλύτερο εμπόδιο να φτάσατε μέχρι εδώ;

Απάντηση: Κοιτάξτε υπήρχαν και άλλοι δύσκολοι αντίπαλοι όπως ο Βρασίδας Νέας Περάμου.

Αποκλείσαμε το Νέστο σε μια στιγμή που η ομάδα της Χρυσούπολης ήταν σε καλή κατάσταση. Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στον τελικό. Θα το χαρούμε όλοι μας.

Ερώτηση: Πέρσι στη Β` κατηγορία, φέτος σ` έναν τελικό Κυπέλλου. 

Απάντηση:  Φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην ομάδα, από τη διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.  Υπάρχει  μια οργάνωση και αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με αυτή τη διοίκηση.  Μας προσφέρει τα πάντα, προκειμένου να δουλέψουμε σωστά στο γήπεδο. Στο ρόστερ ήρθαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές.   Χωρίς όλα αυτά δε θα γινόταν το γρήγορο ανέβασμα από τη Β` να βρεθούμε στην Α` και να παίξουμε τώρα στον τελικό του Κυπέλλου.

Ερώτηση: Στο πρωτάθλημα είσαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία σας;

Απάντηση: Οσον αφορά το πρωτάθλημα, ο στόχος της ομάδας ήταν να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα. Σίγουρα κατά τα διάρκεια του πρωταθλήματος, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Πιστεύαμε και θέλαμε ότι μπορούμε να είμαστε και πρώτοι. Αυτό δεν σας το κρύβω.  Χαθήκανε κάποιοι βαθμοί στο Βερούλειο. Οι μόνοι βαθμοί που έχουμε χάσει είναι στο Βερούλειο στάδιο. Αυτό δεν είναι τυχαίο.  Μας άφησε πίσω αυτό.  Βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι και στο πρωτάθλημα.

Πέρασαν αρκετοί του Βύρωνα  από το στρατόπεδο του ΑΟΚ

Στο στρατόπεδο του Βύρωνα αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος.

Ο Ηλίας Σεφερίδης και ο Αλέξης Βλάχος μάλιστα ήταν και πρωταθλητές με τον ΑΟΚ στη Γ` Εθνική πριν περίπου 10-11 χρόνια.  Ακόμη πιο πρόσφατα στη Γ` Εθνική έχει αγωνιστεί ο Ιάσων Παντελίδης που είχε αποκτηθεί από την Κ-20 του ΠΑΟΚ.  Στο ρόστερ του ΑΟΚ πριν από 2 χρόνια συμμετείχε και ο Ανέστης Καρύπογλου και μάλιστα είχε παίξει σε αγώνες Κυπέλλου της ΕΠΣΚ πριν τραυματιστεί σοβαρά ενώ στη συνέχεια έπαιξε για 1 χρόνο στην ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ο νεαρός Κεσαπίδης στο περσινό πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής είχε πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Άγγελο Διγκόζη ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΑΟΚ αλλά τελικά κατέληξε στον Βύρωνα.

Ο Δαμιανός Δελής αγωνίστηκε στον ΑΟΚ προερχόμενος από την Κ-20 της Ξάνθης για 1, 5 χρόνο στην Γ` Εθνική, πριν φύγει για τον Ορφέα τον Γενάρη του 2017 ενώ από το καλοκαίρι παίζει στον Βύρωνα.   Ακόμη στον ΑΟΚ έπαιξε πολύ πιο παλιά ο Θεόδωρος Σιαματάς τόσο στη Γ` όσο και στη Β` Εθνική, πριν μεταγραφεί στην Κέρκυρα. Ο Στέλιος Αγγελίδης ξεκίνησε από τον ΑΟΚ και ήταν σε ρόστερ πριν πάει στην ομάδα της ΑΕ Πιερέων.

Σημειώνουμε ότι στον ΑΟΚ αγωνίστηκε και ο προπονητής του Βύρωνα Γιώργος Αγγελίδης και μάλιστα είχε κληθεί και στην Εθνική ομάδα των νέων.

Διαβάστε επίσης