• 20 Απριλίου 2024,

Ο πρωθυπουργός του Καστελλόριζου ζητά δεύτερη ευκαιρία …

 Ο πρωθυπουργός του Καστελλόριζου ζητά δεύτερη ευκαιρία …

Ο ΑΟΚ δικαιώνεται στα δικαστήρια αλλά δεν παίζει.

Ο ΑΟΚ έχει ιδιοκτήτη που έχει βάλει μέχρι σήμερα 350.000 χιλ. ευρώ αλλά δεν έχει ομάδα !

Θέλετε και άλλα ;

Αυτή είναι η Ελλάδα που ποτέ δεν πεθαίνει …

Ευτυχώς φαίνεται να σώνεται η παρτίδα έστω και στην παράταση με την δικαίωση στο διαιτητικό δικαστήριο που μας επιτρέπει να εκδώσουμε δελτία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και με αυτούς να πορευτούμε μέχρι και την 1η Ιανουαρίου που θα μπορέσουμε να κάνουμε μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στην 1η Ιανουαρίου του 2022 θα είναι σίγουρα δύσκολος και ανηφορικός αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου ο πρωθυπουργός του Καστελόριζου και του ΔΝΤ διεκδικεί εκ νέου την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ και κατά συνέπεια μία δεύτερη θητεία ενδεχομένως στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία αλλά αυτές οι ευκαιρίες δίνονται μόνο στις ταινίες.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές έγινε πρωθυπουργός αλλά δεν βρήκε τα λεφτά που νόμιζε ότι υπήρχανε στα ταμεία του κράτους και έτσι μας έριξε στην αγκαλιά του ΔΝΤ.

Η συνέχεια είναι γνωστή και κυρίως είναι γνωστά όλα αυτά που τραβήξανε οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες προκειμένου να περάσουν αυτά τα δύσκολα δέκα χρόνια των μνημονίων και της λιτότητας.

Μία πιθανή εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου ως νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του Τσίπρα αφού σε μία τέτοια περίπτωση το ΠΑΣΟΚ θα διαλύσει και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει τα ποσοστά του.

 

Οι βοριάδες καθαρίσανε την ατμόσφαιρα , διαλύσανε την ομίχλη αλλά ρίξανε όπως ήταν αναμενόμενο και την θερμοκρασία.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι περίπου ηλιόλουστες αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες.

Το δεύτερο 15/νθήμερο του Νοέμβρη θα είναι χειμερινό.

 

Οι επιστήμονες – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – αν συνεχιστεί αυτή η ραγδαία αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων θα ζητήσει από την κυβέρνηση να επαναφέρει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν σχέση με την διασκέδαση μας  όπως την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από κάποια ώρα αλλά και την απαγόρευση όρθιων σε μπαρ και εστιατόρια.

Η κυβέρνηση ακούει με προσοχή όλες αυτές τις προτάσεις αλλά επιμένει τα μέτρα που θα πάρει να «ακουμπάνε» μόνο τους ανεμβολίαστους.

 

Δεν ξεκίνησε με καλά νούμερα η τηλεοπτική σαιζόν για το σήριαλ «ΑΓΙΡΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» αφού πλέον σοβαρούς αντιπάλους σε άλλα κανάλια.

 

Τόσο το σήριαλ «ΣΑΣΜΟΣ» στον Alpha όσο και η «Γη της ελιάς» στο ΜΕΓΚΑ έχουν κερδίσει μεγάλο μερίδιο από την πίτα της τηλεθέασης.

Οι «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» είναι στον τρίτο χρόνο προβολής του και όπως ήταν φυσικό έχει αρχίσει να κουράζει.

 

Μας αρέσει που ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης.

Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα ο Δήμος μας ανανέωσε τα στολίδια του με καινούργια και πολύ πιο κομψά που αλλάζουν την εορταστική εικόνα της πόλης και μας ανεβάζουν την ψυχολογία.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης