• 19 Μαΐου 2024,

Ο πρώτος βουλευτής που φεύγει από την πολιτική για χάρη του ιδιωτικού τομέα

 Ο πρώτος βουλευτής που φεύγει από την πολιτική για χάρη του ιδιωτικού τομέα

Είναι σίγουρα ο πρώτος πολιτικός που απαρνείται την βουλευτική του ιδιότητα , φεύγει από την πολιτική για να ασχοληθεί με τον ιδιωτικό τομέα.

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ο οποίος 5 μήνες μετά την παραίτηση του από το Υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε να φύγει από την πολιτική και να ασχοληθεί με τον ιδιωτικό τομέα και τα Ναυτιλιακά τα οποία και έχει σπουδάσει.

Μετά από τόσες βουλευτικές και Υπουργικές θητείες σκέφτηκε ο Μίλτος ότι από την πολιτική ότι είχε να πάρει το πήρε και πλέον έχει εξασφαλισμένη και την βουλευτική του σύνταξη.

Γιατί να μην δοκιμάσει και κάτι άλλο ;

Είναι ένα βήμα χωρίς ρίσκο.

Θέλω να πω ότι με την δεύτερη και τρίτη σκέψη δικαιολογείται απόλυτα αυτή του η απόφαση και ας είναι πρωτόγνωρη για την πολιτική ζωή του τόπου.

Τέλος φανταζόμαστε ότι  για να πάρει αυτή την απόφαση έπαιξαν  ρόλο σίγουρα και οι οικονομικές απολαβές που προφανώς θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές που είχε ως βουλευτής.

 

11 ώρες αγόρευε η Εισαγγελέας στην δίκη της Πισπιρίγκου απαντώντας σε όλα τα επιχειρήματα της κατηγορουμένης.

Στο τέλος ζήτησε την ενοχή της λέγοντας ότι  το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα ήταν αυτό της κατηγορουμένης.

Σε αυτό το σημείο η Πισπιρίγκου  ζήτησε να βγει από την αίθουσα αφού είχε πάρει το μήνυμα.

 

Τα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοπτικής σειρά του ΜΕΓΚΑ FAMAGUSTA σαρώνουν σε ποσοστά τηλεθέασης.

Τουλάχιστον τα δύο πρώτα έχουν σπάσει όλα τα ταμεία.

Με «Γη της Ελιάς» και FAMAGUSTA το ΜΕΓΚΑ παίρνει κεφάλι ξεκάθαρα στην prime time ζώνη των καναλιών.

 

Συναγερμός διαβάζουμε στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τα νούμερα του ΣΥΡΙΖΑ να πέφτουν ακόμα περισσότερο μετά το τριήμερο των ΣΠΕΤΣΩΝ.

Τώρα οι συνεργάτες του προέδρου μας λένε ότι η δημοσκοπική ανάκαμψη του κόμματος θα έρθει μετά το συνέδριο του Φεβρουαρίου.

Πως , πως , πως …

 

Πανέμορφο του «φεγγάρι του Λύκου» με τους  χρήστες  των social media να πλημμυρίζουν με σχετικές φώτο τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Θέλω να σας  θυμίσω ότι  «φεγγάρι του λύκου» λένε την  Πανσέληνο του Γενάρη και αυτό το όνομα το είχανε δώσει οι Ινδιάνοι.

 

Συνεχίζονται με μεγαλύτερα ποσοστά οι εκπτώσεις στην αγορά της Καβάλας αλλά η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού δεν είναι και η αναμενόμενη.

Ο κόσμος ζορίζεται και υπάρχει θέμα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης