• 3 Μαΐου 2024,

Ο “‘Αλλος άνθρωπος” παραδομένος στο κουμάρι !!!

 Ο “‘Αλλος άνθρωπος” παραδομένος στο κουμάρι !!!

Τα πρόσθετα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής για να στηρίξει ακόμα περισσότερο το εισόδημα των αγροτών είναι άραγε αρκετά για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους και να βάλουν όπισθεν στα τρακτέρ τους ;

Θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Πάντως ο Μητσοτάκης με αυτά που ανακοίνωσε προχθές από την Βουλή έπαιξε και το τελευταίο του χαρτί γιατί δεν υπάρχουν στην  Ελληνική οικονομία  δημοσιονομικές αντοχές για επιπλέον παροχές.

 

Από την πλευρά της κυβέρνησης εκτιμάται ότι  οι εξαγγελίες της περασμένης Παρασκευής θα δώσουν λύση στο πρόβλημα και θα επιστρέψουν τα τρακτέρ στα χωράφια.

 

Είναι θέμα χρόνου το άνοιγμα της πόρτας εξόδου του ΣΥΡΙΖΑ και  για τον Παύλο Πολάκη που συνεχίζει να τρώγεται με τον Κασσελάκη και αργά ή γρήγορα θα έρθει η ολική ρήξη.

Το ερώτημα είναι ποιος θα φύγει πρώτος.

 

Σε μία εντελώς διαφορετική βάση από αυτή του πρωθυπουργού η προσέγγιση στα προβλήματα των αγροτών από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που ζητά διάλογο και συνεργασία.

Δεν έχει καταλάβει μάλλον ο Υπουργός ότι η φάση του διαλόγου έχει περάσει εδώ και καιρό και πλέον είμαστε στην φάση των παροχών που θα ανακουφίσουν  άμεσα τους αγρότες.

 

Ετοιμάστε τα φούτερ γιατί έρχεται ανοιξιάτικο δεκαήμερο με θερμοκρασίες κοντά στους 20 βαθμούς.

Επανέρχονται τα τσίπουρα σε τραπεζάκια έξω.

 

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τις παράνομες δραστηριότητες του «Άλλου άνθρωπου» Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που όταν ξέμενε από χρήμα και δεν μπορούσε να παίξει πουλούσε τα τρόφιμα από τις δωρεές.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα.

 

Θα δούμε οπωσδήποτε  σήμερα το βράδυ στις 11:00 την εκπομπή της ΕΤ3 Βίλατζ Γιουνάιτεντ  που είναι αφιερωμένη στον Άρη Πηγών.

Άλλος  LOVER MANA αυτός  ο Γουάκερ της Μάντσεστερ Σίτυ ο οποίος χώρισε από την σύζυγο του η οποία περιμένει το 4ο παιδί τους για τα μάτια της συντρόφου του με την οποία έχει κάνει άλλα δύο παιδιά !

Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι ασταμάτητος …

Δες και λίγο NETFLIX ρε φίλε ….

 

Πάντως παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ανοίξει πολλά μέτωπα και εισπράττει πολύ γκρίνια από τους πολίτες κυρίως για την ακρίβεια παραμένει σταθερά πρώτη και με διαφορά από 18 έως και 20 μονάδες σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τον τόπο αλλά προς το παρόν είναι η μόνη !

Αυτό είναι θέμα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Τα λέμε και πάλι αύριο το πρωί.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης