• 30 Απριλίου 2024,

Ο σύλλογος Αίσωπος ευχαριστεί κι υπενθυμίζει τους σκοπούς και τις ανάγκες του

 Ο σύλλογος Αίσωπος ευχαριστεί κι υπενθυμίζει τους σκοπούς και τις ανάγκες του

Ο φιλοζωϊκός σύλλογος της Καβάλας «Αίσωπος» ολοκλήρωσε με επιτυχία την εορταστική του εξόρμηση με το παζάρι του στην κεντρική πλατεία. Με ανακοίνωση του υπενθυμίζει τις ανάγκες του όσον αφορά την αποστολή του. Η ανακοίνωση του αναφέρει:

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας για το 2017 πραγματοποιήθηκε στις 23, 24 και 27 Δεκεμβρίου στην Καβάλα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν και αγόρασαν έστω και ένα δωράκι από εμάς. Κάθε ευρώ που συνεισφέρετε είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να φροντίζουμε τόσα ζώα που το έχουν ανάγκη.

Όμως οι οικονομικές μας ανάγκες εξακολουθούν να είναι μεγάλες. Θα θέλαμε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα στο μπαζάρ για να μπορούμε να διαθέσουμε περισσότερα στα περιστατικά που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Σας καλούμε λοιπόν να αγοράσετε κάποια από τα αντικείμενα που πουλάμε ή να μας ενισχύσετε οικονομικά μέσα του τραπεζικού μας λογαριάσμου.

Μία μπλούζα κοστίζει 10€, τα χειροποίητα μπρελόκ με σχήματα γατάκια και σκυλάκια κοστίζουν 4€ ενώ τα μεγάλα υφασμάτινα σκυλάκια κοστίζουν 10€. Ένα ημερολόγιο κοστίζει 5€ και περιέχει ιστορίες από αδεσποτάκια που είναι προς υιοθεσία. Το απολαυστικό βιβλίο της κυρίας Κουτσάκου, σε εκδόσεις του Ι.Λ.ΑΚ. και του αείμνηστου Ρουδομέτωφ, κοστίζει 15€. Οι χειροποίητες ξύλινες κατασκευές σε σχήματα σκυλάκια και γατάκια κοστίζουν από 8€ εώς 15€.

Στείλτε μας μήνυμα με την παραγγελία σας για να βρεθούμε κάπου και να σας τα παραδώσουμε. Εάν είστε από μακριά τότε θα μπορεί να γίνει αποστολή της παραγγελίας με τα έξοδα αποστολής να είναι δικά σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας και κοντά στα αδέσποτα.

Ο Τραπεζικός λογαριασμός μας είναι:
Τράπεζα Αττικής – Υποκατάστημα Καβάλας
Φιλοζωϊκό Σωματείο Καβάλας ΑΙΣΩΠΟΣ.
Αριθμός Λογαριασμού: 84942065
IBAN : GR 120 160 566 000 000 00 849 420 65
SWIFT CODE (BIC): ATTIGRAAXXX

Διαβάστε επίσης