• 16 Απριλίου 2024,

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ανακοίνωσε αιμοδοσία για το τέλος Μάη

 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ανακοίνωσε αιμοδοσία για το τέλος Μάη

«Με αυτήν την υπέροχη ζωγραφιά του μέλους μας κ.Βαρβέρη και μετά από συνεννόηση με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, θέλουμε να ενημερώσουμε τους εθελοντές ότι οι καθιερωμένες οργανωμένες αιμοληψίες για φέτος θα γίνουν 29-30 Μαϊου 2020.

Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η Π.Ε. Καβάλας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας από την Πέμπτη 02 Απριλίου 2020 και κάθε Πέμπτη από τις 09.00 μέχρι τις 14.00 θα πραγματοποιεί αιμοδοσία στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης».

Προκειμένου να τηρείται προγραμματισμός των προσερχομένων αιμοδοτών και να αποφεύγεται τυχόν συνωστισμός, παρακαλούμε όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας ΠΕ Καβάλας (τηλέφωνο 2513503357), Στον χώρο της αιμοδοσίας θα σας παρέχονται όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωναϊό τόσο από τους πολίτες όσο και από το προσωπικό.»

πηγή:@facebook – Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας

Διαβάστε επίσης