Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας με βαθύ σεβασμό, τιμά τη μνήμη του επί σαράντα (40) έτη Προέδρου του, Νίκου Μιχαλόπουλου. Ιδρυτικού μέλους και βασικού εμπνευστή της πορείας του Συλλόγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια, συγκεκριμένα στις 23/01/2021.
Υπήρξε ένας άνθρωπος με αδιάκοπη δράση και δημιουργικότητα, αφοσιωμένος στη μουσική και στην κοινωνική προσφορά. Εξαίρετος οικογενειάρχης, άφησε πίσω του ένα σημαντικό έργο, το οποίο αποτελεί παρακαταθήκη για τον Σύλλογό μας και σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της πόλης.
Οι παλαιότεροι χορωδοί τον θυμούνται με αγάπη και ευγνωμοσύνη, ενώ οι νεότεροι τιμούν τη μνήμη του, αναγνωρίζοντάς τον ως άνθρωπο ιδεών, γνώσης και γόνιμου ανταγωνισμού σκέψης. Η παρουσία και η προσφορά του θα παραμείνουν ζωντανές στις καρδιές όλων των χορωδών και της μαέστρου μας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά του, Χάρη, Ανδρέα και Κατερίνα, καθώς και στα εγγόνια του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του και καλή του ανάπαυση.
Η Διοίκηση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Καβάλας

