Dark Mode Light Mode

Ο σύλλογος της Χωράφας ευχαριστεί

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με πλήθος κόσμου να μας τιμάει με την παρουσία του. Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:

Εταιρεία INTERMEK ABEE – ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ ΕΠΕ,  Ασφαλιστικό Γραφείο Ιωαννίδου Κατερίνα, Terminal Coffee Μυλωνά Χριστίνα, Δημητρακόπουλο Ευθύμη, κ. Μυτιληνό Γιώργο, Bubble Tails Τζίνα Γιανούλια – Χασάπη, Γκαγκασούλη Ματίνα και τους επιχειρηματίες που πρόσφεραν τα δώρα για τους λαχνούς μας.

Να ευχαριστήσουμε την: Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Έλσα Βακιρτζή , τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Πεφάνη, τον Προέδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής τον κ. Δημητριάδη Ανέστη, τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μουμτσάκη Απόστολο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χαβιαρόπουλο Παύλο, την Διευθύντρια Τουρισμού κ. Κορίνα Γανίτου καθώς και τον Βουλευτή κ. Πασχαλίδη Ιωάννη για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας. Οι σύλλογοι που μας τίμησαν και τους ευχαριστούμε πολύ είναι : Λαϊκότροπο – Κρητική Αδερφότητα – Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου – Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδίων – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Λουκά – Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοποννήσιων Καβάλας – Ιχνηλάτες – Χορευτικός Όμιλος Καβάλας και Λέσχη Ποντίων.

Ευχαριστούμε τον κ. Κεχαγιά Κώστα για την υπέροχη συνεργασία, τα παιδιά στην κουζίνα , στα ποτά , όλους τους εθελοντές μας που βοήθησαν να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις και φυσικά στα χορευτικά μας συγκροτήματα και στην ορχήστρα μας που ξεσήκωσαν τον κόσμο. Να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου! (Ανακοίνωση του συλλόγου)

Προηγούμενο άρθρο

Αναθεώρηση δικαιολογητικών για την χορήγηση θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Η απάντηση του Παναγιώτη Αρχοντή στις απογοητευτικές εκτιμήσεις για τον φετινό τουρισμό της Θάσου