• 25 Απριλίου 2024,

Ο συμβολικός «άθλος» του Χρόνη Μυλωνά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή

 Ο συμβολικός «άθλος» του Χρόνη Μυλωνά για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και τη Μικρασιατική Καταστροφή

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή 1922-2022 και τις 19 Μαΐου ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου αρχίζω και θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω την παρακάτω μοναχική και αυτόνομη προσπάθεια συνολικής απόστασης 2080 km αφιερωμένη εις μνήμη και τιμή.

Η προσπάθεια θα είναι μικτή ποδήλατο-τρέξιμο-κολύμπι και έχει να κάνει με την ένωση τεσσάρων σημείων. Αναλυτικά (1900 km με ποδήλατο) όπου βρίσκεται το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο Μόναχο της Γερμανίας έως την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όπου βρίσκεται το μνημείο της Μικρασιατικής Καταστροφής (180 km) τρέξιμο έως το Κοκκινόχωμα Καβάλας όπου βρίσκεται η πλατεία Γενοκτονίας Μικρασιατών και Ελλήνων του Πόντου (6km) με κολύμπι από το Παληό Καβάλας έως το άγαλμα του Ποντιου Μαχητή.

Παρακάτω θα κοινοποιήσω ένα σύνδεσμο διαρκείας 6 ημερών που θα ανανεώσω και θα μπορείτε να βλέπετε όποιοι θέλετε ζωντανά την εξέλιξη της πορείας μου. Ευχαριστώ πολύ το φίλο μου Παναγιώτη Αραμπατζή και την οικογένειά του όπου προσφέρθηκε και με βοήθησε οικονομικά και υλικοτεχνικά στο εγχείρημα μου.

Φίλοι μου, η θετική σας σκέψη θα βοηθήσει να ολοκληρώσω την προσπάθειά μου!

https://cloud.track-platform.com/index.php…

Διαβάστε επίσης