cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καβάλας συμπαραστέκεται στους συνταξιούχους που χάνουν το γραφείο τους στο ΕΥΚ

 Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καβάλας συμπαραστέκεται στους συνταξιούχους που χάνουν το γραφείο τους στο ΕΥΚ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Καβάλας εκφράζει τη συμπαράστασή  του στα 3 διωκόμενα από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας συνταξιουχικά σωματεία του ΙΚΑ της ΒΦΛ και των Πετρελαίων.

Παράλληλα εκφράζει την αγανάκτησή του και καταδικάζει την ενέργεια αυτή. Με τα σωματεία αυτά κι άλλα όπως του ΟΑΕΕ και του ΝΑΤ χρόνια δίνουμε κοινό αγώνα μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή ενάντια στις περικοπές των συντάξεών μας , τα προβλήματα της  παρεχόμενης φροντίδας υγείας  του νομού μας και τόσα άλλα.

Σε όλες αυτές τις  αγωνιστικές μας προσπάθειες  ποτέ δεν είχαμε τη συμπαράσταση του εργατικού κέντρου Καβάλας  αν και του ζητήθηκε.

Τα σωματεία αυτά, όπως και όλα των συνταξιούχων είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους εργαζόμενους. Μάλιστα το σωματείο του ΙΚΑ  έχει και λειτουργεί γραφείο στο κτήριο του ΕΥΚ την εποχή που οι περισσότεροι της   τωρινής διοίκησης δεν είχαν γεννηθεί.

Είναι πολύ μικροί και λίγοι να συμπεριφέρονται με τέτοιο αντιδραστικό και αντιδημοκρατικό τρόπο. Κύριοι της Δ/σης του ΕΥΚ τους βρήκατε δε σας βρήκαν.

Αυτοί έχτισαν το κτήριο του ΕΥΚ, το ανέβασαν παλαιότερα  στη συνείδηση των εργατών του Νομού μας σε αντίθεση με σας που το καταντήστε παραμάγαζο της εργοδοσίας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης