«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραστής του κεντρώου, κεντροαριστερού και σοσιαλδημοκρατικού χώρου»

 «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφραστής του κεντρώου, κεντροαριστερού και σοσιαλδημοκρατικού χώρου»

Αργά το βράδυ της Κυριακής η κ. Τάνια Ελευθεριάδου έστειλε μήνυμα στους φίλους και ψηφοφόρους της.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως άλλωστε συνηθίζει. Και αυτό μήνυμα αισιοδοξίας. Και ανησυχίας ταυτόχρονα, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιούνη. Το μήνυμα συνοδεύονταν από φωτογραφίες της ίδιας κατά την ειδική συνεδρίαση της Βουλής την Κυριακή και την ορκωμοσία της. Προκαλεί εντύπωση το ότι περιγράφει το κόμμα της ως εκφραστή όχι της Αριστεράς αλλά πολιτικών χώρων του κέντρου, της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας!

Η ανάρτηση της κ. Ελευθεριάδου αναφέρει:

«Ευχαριστώ τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες που μου έδειξαν για δεύτερη φορά την εμπιστοσύνη τους να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή! Υπόσχομαι ότι η εντολή τους είναι εντολή για αγώνα. Θα φτάσει παντού το μήνυμά μας!

Θα αγωνιστώ ώστε στις 25 Ιουνίου να μην επιτρέψουμε στη ΝΔ να εκμεταλλευτεί την ανωμαλία του εκλογικού νόμου για να καταλάβει και τις 4 βουλευτικές έδρες του νομού Καβάλας. Ο δημοκρατικός κόσμος της Καβάλας θα συσπειρωθεί και πάλι γύρω από το κόμμα που είναι ο κύριος εκφραστής του κεντρώου, κεντροαριστερού και σοσιαλδημοκρατικού χώρου, που δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ!».

Διαβάστε επίσης