Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Καλαντζή

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Γιώργου Καλαντζή

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μορφίδης- Παπαφιλίππου και ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης καταδίκασαν με δηλώσεις τους την πρόσφατη επίθεση σε βάρος του Γιώργου Καλαντζή.

Κώστας Μορφίδης: «Καταδικάζω απόλυτα και απερίφραστα την επίθεση φασιστοειδών στον Γιώργο Καλαντζή. Τέτοιες πρακτικές είναι μακριά από τα δημοκρατικά ιδεώδη που υπηρετούμε. Γίνεται αντιληπτή, μετά και από την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Παπαφιλίππου, η αναγκαιότητα καταδίκης από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, τέτοιων συμπεριφορών, χωρίς “ναι μεν αλλά”. Δυστυχώς, η ΝΔ σώπασε στην αντίστοιχη επίθεση στον Γιώργο Παπαφιλίππου. Εμείς δεν θα σωπάσουμε. Γιατί ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής».

Γιώργος Παπαφιλίππου: «Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη φασιστική επίθεση κατά του Γιώργου Καλατζή.Οι δημοκρατικοί πολίτες της Καβάλας και όλης της Ελλάδας καθώς και όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου θα πρέπει να καταδικάσουν απερίφραστα αυτή τη φασιστική επίθεση και να ορθώσουν το ανάστημά τους για την αποτροπή παρόμοιων βίαιων περιστατικών, που τραυματίζουν τη δημοκρατία».

Γιώργος Καρατσιουμπάνης: «Καταδικάζω απόλυτα την Χρυσαυγιτικη επίθεση στο Γιώργο Καλαντζή.  Έρχεται μετά την επίθεση στο Γιώργο Παπαφιλιππου και πρέπει αυτές οι “δράσεις” να καταδικαστούν από όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου. Τα δημοκρατικά ιδεώδη είναι πάνω από φασιστικές πρακτικές».

 

Διαβάστε επίσης