• 25 Απριλίου 2024,

Αύριο στις 16.00 ο ΑΟΚ με Μακεδονικό στο Κοκκινόχωμα και τα άλλα φιλικά σε επίπεδο Γ` Εθνικής

 Αύριο στις 16.00  ο ΑΟΚ με Μακεδονικό στο Κοκκινόχωμα και τα άλλα φιλικά σε επίπεδο Γ` Εθνικής

Πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος  αύριο για τον ΑΟΚ αλλά και τον Μακεδονικό  στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, στο φιλικό που θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα προβάρει κατά πάσα πιθανότητα την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δε θα χρησιμοποιήσει τους Βρονταρά, Ψάλτη ενώ ίσως για πρώτη φορά πάρει χρόνο συμμετοχής ο Αργύρης Μπαρέτας που πέρσι αγωνιζόταν με την Σπάρτη στη Β` Εθνική.   Μια πιθανή ενδεκάδα: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς, Γεμιστός η Βαλαβανόπουλος.

Από την άλλη στην ομάδα του Μακεδονικού αγωνίζεται ένας γνωστός μας από τη θητεία του στον ΑΟΚ, στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αλλά και στη Δόξα Δράμας, ο Κύδων Καρλόπουλος. Επίσης ο Νίκος Τριανταφυλλίδης που αγωνίστηκε στον Ορφέα την περίοδο 2014-2015 ενώ δοκιμάστηκε με τον ΑΟΚ στις αρχές της προετοιμασίας στο φιλικό με τον Βύρωνα Καβάλας.

Πρόσφατα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μεταγράφηκε και ο  Καβαλιώτης τερματοφύλακας  Ξενοφών Οικονομόπουλος που  πέρσι αγωνίστηκε στην Κ-20  της Κέρκυρας ενώ ξεκίνησε από τον Ηρακλή Καβάλας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ομάδα νέων του Πανθρακικού.

Τελευταία φιλικά για τεστ για Νέστο, Αετό, Κεραυνό Πέρνης

Τελευταία φιλικά παιχνίδια για τρεις ομάδες του νομού μας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ` Εθνικής.

Συγκεκριμένα αύριο Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Κεραμωτής ο Νέστος θα παίξει με την ομάδα του Λαγκαδά που επίσης παίζει στη Γ` Εθνική(2ος όμιλος).  Ο  Μπέλιτς θα προφυλαχθεί από τον Κετσιεμενίδη με μικρό πρόβλημα στο δικέφαλο.  Δεν έχει άλλα προβλήματα η ομάδα της Χρυσούπολης . Το φιλικό θα γίνει στην Κεραμωτή λόγω επανασποράς στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Μελισσοκομείου ο Αετός Ορφανού θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Πέρνης.

Ο Σίτσας δεν έχει προβλήματα, υπολογίζει και τον Δαγκούλη. Ο Μαλαματάς  θα χρησιμοποίησε και πάλι τους Ρίζο, Μαλακό, Κωστόπουλου που αποκτήθηκαν πρόσφατα. Ο Χριστοφορίδης που δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον ΑΟΚ, τελικά δεν αποκτήθηκε.   Αποθεραπεύτηκε ο Χαριτίδης και επιστρέφει ενώ ο Βούλγαρος Γκεοργκίεφ επέστρεψε χθες από τη Βουλγαρία όπου είχε μεταβεί για την κηδεία του συγγενικού προσώπου του.  Η απόκτηση του Ταξιάρχη Μιχαλάκη(αγωνίστηκε στο Νέστο την περίοδο  2015-2016) «κολλάει» στο οικονομικό ενώ ο Κεραυνός εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών.

 

 

Διαβάστε επίσης