Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σχολιάζει τις ανακοινώσεις Παναγιωτόπουλου – Λαζαρίδη

 Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σχολιάζει τις ανακοινώσεις Παναγιωτόπουλου – Λαζαρίδη

Ευχαριστούμε τους καλύτερους διαφημιστές των έργων του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μία ακόμα φορά, οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ επικυρώνουν την ανυπαρξία τους και την προσήλωση τους στην επικοινωνία και όχι στην ουσία.

Τελευταίο επεισόδιο του δράματος ήταν η ανακοίνωση της υπόσχεσης ένταξης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της κατασκευής δικτύου ύδρευσης – ολοκλήρωσης εσωτερικού δικτύου της Καβάλας και του έργου ύδρευσης στον πρώην δήμο Φιλίππων.

Αρχικά να παρατηρήσουμε ότι και τα δύο έργα είναι εξόχως σημαντικά και απαραίτητα για την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των πολιτών και των επαγγελματιών της περιοχής. Εν τούτοις, κρίνουμε σκόπιμα να κάνουμε τις εξής διευκρίνισες ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποιος προσπαθεί για την βελτίωση της ζωής τους και ποιος την καπηλεύεται για επικοινωνιακούς λόγους:

Στοιχείο Πρώτο: Αν δεν υπήρχε το πρόγραμμα ΦιλόΔημος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανένα από τα επιβλητικά έργα που χρηματοδοτήθηκαν σε ολόκληρη την ΠΕ Καβάλας ΔΕΝ θα είχαν προχωρήσει.

Στοιχείο Δεύτερο: Το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» υπάρχει γιατί υπήρξε ο ΦιλόΔημος. Όσο και να θέλουν να παραπλανήσουν τον κόσμο για τη-δήθεν-μη εξασφάλιση ποσού για το πρόγραμμα ΦιλόΔημος, η πραγματικότητα τους αποδομεί.  Η σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, χάρη στην οποία χρηματοδοτείται το εν λόγω πρόγραμμα, είναι η ίδια που είχε υπογράψει η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών! Αυτό επιβεβαιώνεται και από την αντιθεσμική αδιαφορία του κ. Θεοδωρικάκου, ο οποίος αρνήθηκε να καταθέσει στη Βουλή, μετά από αίτημα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, την εν λόγω σύμβαση.

Στοιχείο Τρίτο: Η πρόταση για υποβολή του μεγαλόπνοου έργου της ΔΕΥΑΚ έγινε τον Μάιο του 2019, λίγους μήνες πριν τις εκλογές. 16 μήνες μετά, οι ιδεοληπτικές εμμονές της κυβέρνησης, η προχειρότητα και το μένος απέναντι σε ό,τι είχε καταφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μας αφήνει με μία υπόσχεση, η οποία απλά ανακοινώθηκε από το Twitter! Σε τέτοια εκτίμηση έχει η κυβέρνηση την Καβάλα.

Στοιχείο Τέταρτο: Τα χρήματα που δίνουν για την «αγαπημένη» Καβάλα, είναι χρήματα που εξασφάλισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Πρέπει επιτέλους οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές να καταλάβουν ότι εδώ και 1,5 περίπου χρόνο κυβερνά η ΝΔ. Το να οικειοποιούνται έργα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όπως έκαναν με το δίκτυο φυσικού αερίου, τη μονάδα αιμοκάθαρσης στη Θάσο, τη δυτική προσαγωγό στο Νέστο και με πολλά άλλα, είναι η καλύτερη διαφήμιση για το έργο που παράχθηκε επί 4,5 χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης