• 19 Απριλίου 2024,

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ τη Δευτέρα

 Ο Θόδωρος Μαργαρίτης στην εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ τη Δευτέρα

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε το πρωί σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου παρουσιάστηκαν οι έξι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας του Κινήματος Αλλαγής. Στη συνέντευξη τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές δεν μίλησαν λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στην προβολή τους από τα μέσα ενημέρωσης. Μίλησε ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Μιχάλης Τιμοσίδης.

Η εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Καβάλα την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα θα γίνει με την παρουσία και ομιλία του Θόδωρου Μαργαρίτη,  υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο κ. Μαργαρίτης προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας για τα προεκλογικά δεδομένα της περιόδου που διανύουμε και τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας ο Μιχάλης Τιμοσίδης είπε: «Είμαι περήφανος που παρουσιάζω εγώ το ψηφοδέλτιο του νομού. Οι εκλογές είναι κρίσιμες. Δίνουμε μάχη για να μπορέσει η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ μαζί με τις ανανεωτικές δυνάμεις της Αριστεράς να πείσει όσο γίνεται περισσότερους πολίτες. Είμαστε η δύναμη που εγγυάται τη συνέχεια της πορείας της χώρας, τη σταθερότητα στην Ελλάδα. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα ακυβέρνητη. Σήμερα έχουμε βγει από τα μνημόνια σλλά αυτό ισχύει με αυστηρή επιτήρηση από τους θεσμούς. Τα στελέχη του ψηφοδελτίου μας στο νομό Καβάλας είναι άξια, είναι στελέχη πρώτης γραμμής. Δίνουν κάθε μέρα τον αγώνα τους στην πόλη και τον υπόλοιπο νομό. Πιστεύω ότι ττο τέλος θα τα καταφέρουν και θα φέρουν το πολυπόθητο για μας αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης