• 21 Σεπτεμβρίου 2023,

Ο Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Χρήστο Λιάπη

 Ο Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Χρήστο Λιάπη

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Χρήστο Λιάπη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αναπληρωματικό Υπεύθυνο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, Αντώνη Ραφτόπουλο, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Ο κ. Λιάπης, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στους βασικούς στόχους της επόμενης περιόδου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν θα επιδιώξει μόνον τη βελτίωση των συνθηκών απεξάρτησης και ομαλής επανένταξης των ωφελούμενων του ΚΕΘΕΑ στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ευχαρίστησε τον κ. Μουριάδη για τη διαχρονική συνεισφορά του στο έργο που επιτελεί το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ της Καβάλας.

Ο κ. Μουριάδης υπογράμμισε πως το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ στην περιοχή μας απολαμβάνει της απόλυτης στήριξης τόσο της δικής του διοίκησης, όσων των διοικήσεων που προηγήθηκαν, και άφησε να φανεί ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης του εν λόγω φορέα, μέσω της υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Τέλος, ο κ. Ραφτόπουλος σημείωσε πως η βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Καβάλας στο ΚΕΘΕΑ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και πρόσθεσε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια ειδική εκδήλωση στην πόλη μας, προκειμένου να τιμηθούν όσοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από τον σκοτεινό κόσμο των ναρκωτικών, καθώς και εκείνοι οι οποίοι στάθηκαν με κάθε τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έπεσαν θύματα οποιασδήποτε μορφής εθισμού.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης