Ο Θόδωρος Τζατζάρης είναι υποψήφιος, στέλνει ευγενικό μήνυμα στους πολίτες

 Ο Θόδωρος Τζατζάρης είναι υποψήφιος, στέλνει ευγενικό μήνυμα στους πολίτες

Ο Θόδωρος Τζατζάρης στέλνει μήνυμα σχετικό με την υποψηφιότητα του, στους πολίτες της Καβάλας. Κείμενο απλό και συγκεκριμένο:

«Η απόφαση ελήφθη! Αγαπητοί μου, φίλες και φίλοι. Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να εκτεθώ στην κρίση των συνδημοτών μου στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» της υποψήφιας Δημάρχου κυρίας Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Στην λήψη της απόφασης μου συνετέλεσαν: Η αγάπη για τον τόπο μου. Η διάθεση προσφοράς. Ο υπάρχων διαθέσιμος χρόνος. Η εμπειρία σε θέσεις Διοίκησης από τον Στρατό αλλά και από την προηγούμενη θητεία μου στον Δήμο 2014-2019. Η υγεία μου σωματική και πνευματική και δοξάζω γι’ αυτό τον πανάγαθο Θεό.

Επέλεξα το συνδυασμό « Ώρα Δημιουργίας» της υποψήφιας Δημάρχου Αναστασίας Ιωσηφίδου με γνώμονα: Την θεωρώ ως την αξιοκρατική διάδοχο του συνδυασμού μας «Ανάσα για τον Δήμο». Την απόλυτα επιτυχή διάκρισή της στον επαγγελματικό στίβο ως μαχόμενη δικηγόρος.

Την εμπειρία της στα δημοτικά δρώμενα ως Δημοτική Σύμβουλος για πάνω από 10 χρόνια, ως αντιπολίτευση και ως συμπολίτευση. Τις γνώσεις της για όλα τα θέματα του Δήμου μας με κάθε λεπτομέρεια. Την εργασιομανία της και του ότι δεν φείδεται κόπων.

Την αγάπη της για τον Δήμο και τους συνδημότες της. Την ύπαρξη ιδεών και οράματος για ένα καλύτερο Δήμο και μία καλύτερη πόλη. Την ανιδιοτέλεια της, την διάθεση προσφοράς, αλλά και την φιλοδοξία της για το επόμενο παραπάνω βήμα στον στίβο της Πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης που τόσο πιστά υπηρέτησε.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου, αγαπητοί μου, και δεν κατηγορώ κανέναν από αυτούς που διοίκησαν τον Δήμο μας μέχρι σήμερα. Όλοι είχαν θετικές σκέψεις και προθέσεις και διάθεση προσφοράς. Το κατά πόσο πέτυχε ο καθένας, θα το κρίνει η ιστορία και όχι εγώ.

Παράλληλα απεχθάνομαι την έκφραση «καμένη γη» την οποία δεν χρησιμοποίησα ποτέ, αλλά είμαι θιασώτης και ένθερμος υποστηρικτής «ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Σας στέλνω την αγάπη μου με την ελπίδα στήριξης της υποψηφιότητάς μου και παράλληλα τις ευχαριστίες μου. Υ.Γ.

Επειδή οι συνδυασμοί είναι πολλοί και οι υποψήφιοι ακόμα περισσότεροι, γνωρίζω ότι πολλοί για λόγους συγγένειας, φιλίας κλπ δεν θα μπορέσετε να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου. Δεν πειράζει!!!

Η φιλία μας παραμένει άρρηκτη. Πολλοί ετεροδημότες διατηρούν σχέση με το Δήμο μας. Κάθε βοήθεια τους είναι ευπρόσδεκτη. Όσοι φίλοι θέλουν να εκφράσουν την στήριξή τους όχι δημόσια, μπορούν να μου στείλουν μήνυμα».

Διαβάστε επίσης