• 19 Μαΐου 2024,

Ο τραυματισμός του Μελισσόπουλου αλλάζει τα σχέδια του Ταουσιάνη.

 Ο τραυματισμός του Μελισσόπουλου αλλάζει τα σχέδια του Ταουσιάνη.

Ο Αλέξης Μελισσόπουλος τραυματίστηκε στο γόνατο στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και θα απουσιάσει από το Κυριακάτικο ματς μέσα στο Λαγκαδά.

Η πρώτη διάγνωση του γιατρού κ. Βερμίσογλου, είναι για διάταση έσω πλάγιου ενώ ο φορμαρισμένος παίκτης χθες το μεσημέρι θα περνούσε από μαγνητική.

Η αναγκαστική αυτή απουσία αλλάζει τα σχέδια του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Ζλατκόφσκι μάλλον είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του, σε μια θέση πλάγια της επίθεσης, από τη στιγμή που και ο Πτηνόπουλος όλη την εβδομάδα με πρόβλημα τραυματισμού από τις προπονήσεις. Χθες ο Πτηνόπουλος θα δοκίμαζε να μπει στο πρόγραμμα της προπόνησης.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αθανασίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Σταματόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Κυριακίδης.

Στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Μπάτζιος που θα είναι ο παρτενέρ του Γιαλούση. Στη μεσαία γραμμή, δυο αμυντικοί μέσοι, ο Λαδάκης και ο Δέντσας ενώ επιθετικό χαφ, ο Παππάς. Στη θέση του σέντερ φορ, ο Παβίσεβιτς με πλάγιους δεξιά και αριστερά το Μπλιό και μάλλον τον Ζλατκόφσκι.

Η συμμετοχή του Πτηνόπουλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ο Ταουσιάνης υπολογίζει και τους: Συριτούδη, Τουμανίδη, Φραγκούλη, Κασαπάκη, Μπαντάνη, Δελή, Θωμαϊδη, Ντέντε.

Όχι τους τιμωρημένους Λίτσκα και Μπρατσιάνη, που θα εκτίσουν την 2η αγωνιστική της ποινής τους.

 

Η προετοιμασία του ΑΟΚ, ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί. Στο ματς με τον Λαγκαδά, ο ΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του που θα ταξιδέψουν από την Καβάλα.

 

 

Διαβάστε επίσης