• 5 Μαΐου 2024,

Μπουκαδόροι στην οικία Στουρνάρα

 Μπουκαδόροι στην οικία Στουρνάρα

Εκτός απο το σύνθημα “όλα στους δανειστές” η κυβέρνηση κατεβαίνει σε αυτή την πρώτης κυβερνητική θητεία και με το σύνθημα “όλα στο φως” αφού οι εισαγγελείς της διαφθοράς μπουκάρανε μέχρι και στο σπίτι του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας του Στουρνάρα αφού η διαφημιστική εταιρία της γυναίκας του κατηγορείται για ύποπτες χρηματοδοτήσεις απο  την ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ποσά μεγάλα για διαφημιστικούς λόγους.

Καταλαβαίνετε οτι ο Τσίπρας δεν παίρνει χαμπάρι και μπουκάρει εκεί όπου τολμούν οι αετοί για να δανειστούμε και τον τίτλο μιας ξένης ταινίας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο HOLLYWOOD την εποχή της δεκαετίας του 60.

Εμφανώς αδυνατισμένη , ανανεωμένη και μαυρισμένη εμφανίστηκε η Μενεγάκη στην πρώτη σύσκεψη που έγινε στις εγκαταστάσεις της Κάντζας για την εκπομπή της καινούργια τηλεοιπτικής σαιζόν.

Μπορεί ο ALPHA να μην πήρε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία για την Ελένη και τους συνεργάτες της.

Την Ελένη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το χρώμα του χρήματος.

Οσο θα το βλέπει τόσο θα αδυνατίζει και θα ανανεώνεται.

Όλα αυτά τα σωματικά και συναισθηματικά συμπτώματα που είχε η Ελένη τις πρώτες ημέρες εργασίας στο κανάλι είναι συμπτώματα που προκαλεί μόνο το χρώμα του χρήματος.

Και εγώ αν ήμουνα απο τα τέλη Μαϊου διακοπές σήμερα θα ήμουνα σαν γαζέλα σαν την Ναόμι Κάμπελ.

Η Μενεγάκη κάθε καλοκαίρι κάνει διακοπές και τον χειμώνα το ρίχνει στις αποδράσεις.

Έχω την εντύπωση οτι στην Θάσο μπορούμε πλέον να ασχοληθούμε με την επόμενη ημέρα της απογραφής των ζημιών αφού απο τα μέτωπα των πυρκαγιών μας έρχονται μόνο αναθυμιάσεις οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι και την Καβάλα.

Η ζημιά όλοι συμφωνούν είναι μεγάλη και σίγουρα πολύ μεγαλύτερη απο αυτή του 85 αφού και τα μέτωπα ήταν περισσότερα αλλα και οι συνθήκες αντιμετώπισης πιο δύσκολες.

Καταλαβαίνετε οτι θα πρέπει να περιμένουμε αλλα 30 χρόνια προκειμένου να επιστρέψει το πράσινο στα βουνά της Θάσου που όμως δεν θα χάσει την τουριστική της αίγλή όσο και αν κάποιοι πιστεύουν οτι η μοίρα του νησιού μετά απο αυτή την φωτιά θα είναι διαφορετική.

Με την όρεξη θα μείνουν.

Την Κυριακή η προσπάθεια του ΑΟΚ για άνοδο στην Β’ Εθνική περνάει απο τον Λαγκαδά αφού εκεί θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους μας εμάς.

Μια ομάδα που είναι πολύ εντός και εκτός γηπέδου και για τον λόγο αυτό θέλει μεγάλη προσοχή.

Όπως φαίνεται αρκετοί Καβαλιώτες έχουν αποφασίσει την Κυριακή να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας που όπως δήλωσε και ο προπονητής μας ο Ταουσιάνης είναι αποφασισμένη για το διπλό.

Όπως όλα δείχνουν αυτό το Σαββατοκύριακο που μόλις ξεκίνησε θα είναι με καλοκαιρινή διάθεση γιατί βοηθάει ο καιρός που θυμίζει την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα τσιμπήσει ακόμα και τους 30 και οι βροχές που θα είναι ασθενείς έρχονται απο Δευτέρα πρώτα ο θεός.

Οχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλα θα βρέξει.

Σκεφτείτε οτι έχει να βρέξει κανά δίμηνο και έχουμε το νερό της βροχής.

Οι μόνοι που δεν το θέλουν είναι οι Θάσιοι που θα έχουν πρόβλημα με τα πρωτοβρόχια του Φθινοπώρου.

Ο γ.γ. του υπουργείου Παιδείας έστειλε εντολή σε όλους τους διευθυντές σχολείων όλης της χώρα σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται στα σχολεία τα κινητά και οι συσκευές γενικότερα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας.

Σωστή κίνηση αφού στο σχολείο δεν πάμε για να βγάζουμε selfies αλλά για να μάθουμε γράμματα.

Τα τελευταία χρόνια οι μαθητές είχανε αποκτήσει τόσο μεγάλη εξάρτηση απο τα κινητά τηλέφωνα που φτάνανε στο σημείο να μην πηγαίνουν αν δεν είχαμε το κινητό μαζί τους.

Αυτή η συνήθεια κόβεται και μάλιστα μαχαίρι με εντολή του υπουργείου παιδείας.

Αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο και το νού σας.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης