• 28 Απριλίου 2024,

Ο Βλάχος τη σφραγίδα του και 4-0 ο Βύρωνας το Φρίξο Πλατανοτόπου(Φωτορεπορτάζ)

 Ο Βλάχος τη σφραγίδα του και 4-0 ο Βύρωνας το Φρίξο Πλατανοτόπου(Φωτορεπορτάζ)

Ο Αλέξης Βλάχος με δυο ωραία γκολ που πέτυχε σο 80` και στο 90+ σφράγισε τη νίκη του Βύρωνα επί του Φρίξου Πλατανοτόπου. Πριν οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί 1-0 με τον Τουμπαλά στο 23` και 2-0 με τον Παντελίδη στο 50`(προηγήθηκε σουτ του Εμινίδη) στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βύρωνας ήταν ανώτερος ενώ ο Φρίξος ήταν θετικός στο Α` μέρος  όμως μετά το 60` μάλλον τον πήρε από κάτω η ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες: 26` Μαυρογιάννης(κεφαλιά από τα τρια μέτρα άουτ), 32` Παντελίδης(σημάδεψε το κάθετο δοκάρι), 52` διπλή ευκαιρία με Παντελίδη(Ο Κόλκα είχε όχι και τις δυο φορές), 65` και 68` με Σάσσο, 82` με Παντελίδη που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στο 86` με σουτ του Εμινίδη και ωραία απόκρουση του Κόλκα.

Ο Φρίξος δεν έχασε ευκαιρίες ενώ διαμαρτύρεται για μια φάση στο 43` για πέναλτι, σε μαρκάρισμα στον Αραδούλη.

Διαιτητής ήταν ο Ψωμόπουλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Βύρωνας: Παπάζογλου, Σάσσος 70` Κεσαπίδης, Καρύπογλου 75` Λευτέρης, Σεφερίδης, Τουμπαλάς, Παπαδάτος 70` Πεφάνης, Μαυρογιάννης, Δελής, Παντελίδης, Βλάχος, Εμινίδης.

Φρίξος: Κόλκα, Ράνος, Μιχαλής, Σταματής, Αραδούλης, Ζάνταλης, Μοσχοφίδης 70` Γιαυλίδης, Γούναρης, Παππάς 46` Τσοχαταρίδης, Βερβερίδης 55` Αλεπίδης, Παλληκαράς 84` Τσακαλίδης.

Διαβάστε επίσης