Όχι άλλα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων

 Όχι άλλα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων

Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αυστρία αφού  δεν πρόκειται να αποφασιστεί ολικό lockdown για τους ανεμβολίαστους.

Αυτό τονίζουν πλέον κυβερνητικά στελέχη που υπεραμύνονται της πολιτικής της κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία.

Νέα μέτρα δεν έρχονται αλλά θα βελτιωθούν αυτά που ισχύουν και αφορούν κυρίως τους ανεμβολίαστους.

Υπάρχει η εκτίμηση ότι με την αύξηση του ρυθμού των εμβολιασμών, μέσα στον Δεκέμβριο θα είναι εμβολιασμένοι πολλοί περισσότεροι από 7 εκατ. πολίτες. Ποσοστό ικανοποιητικό, στο οποίο αν προστεθεί και ο αριθμός όσων έχουν νοσήσει και έχουν αντισώματα, εκτιμάται ότι ως τις γιορτές των Χριστουγέννων η χώρα θα έχει καταφέρει να υψώσει ένα σημαντικό «τείχος» ανοσίας.

 

Μεγάλη συμμετοχή στην προχθεσινή κινητοποίηση της εστίασης και των καφεζυθοπωλών.

Περίπου καθολική στο 100%  και η ικανοποίηση των διοργανωτών τεράστια.

Ήταν μία έκπληξη για όλους.

Το καλύτερο ήταν ότι τα καφέ και οι ταβέρνες παραμείνανε με κατεβασμένα τα ρολά και το απόγευμα της ίδιας ημέρας  ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο την κινητοποίηση τους.

Και πάλι μπράβο τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.

 

Μόνο τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν υποσχέθηκε ότι θα αναστήσει ο Λοβέρδος αν θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος.

Ο Λοβέρδος είναι φανερό ότι θέλει να αφυπνίσει τους παραδοσιακούς ψηφορόρους του  ΠΑΣΟΚ και υπόσχεται ότι ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει για άλλη μια φορά και οριστικά αυτή την φορά (αν εκλεγεί ο ίδιος).

Μέχρι και τον ύμνο υποσχέθηκε ότι θα παίξει  στα κεντρικά γραφεία του κόμματος αν κερδίσει.

 

Ο πρωθυπουργός των διαγγελμάτων, αφού κανείς άλλος πρωθυπουργός δεν έκανε τόσα πολλά διαγγέλματα όσο ο Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της θητείας του, προχώρησε σε  άλλο ένα ενόψει Χριστουγέννων  για να μας πει ότι δεν θα πάρει άλλα νέα μέτρα και να ζητήσει για άλλη μια φορά από τους ανεμβολίαστους να το ξανασκεφτούνε.

Κατάλαβε φαίνεται ο πρωθυπουργός ότι πιάνεις πιο πολλές μέλισσες με το μέλι παρά με το ξύδι.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αρνητές και της απογραφής προέρχονται από τον πυρήνα των φανατικών, λόγω επιστημονικών φαντασιώσεων, αρνητών του εμβολίου.

Πιστεύουν ότι με το εμβόλιο θα αλλάξει το DNA τους και με την απογραφή θα τους κλέψουν τα παιδιά τους !

Παραδίνομαι !!!

 

Μέχρι και η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε υποστηρίκτρια του Λοβέρδου ο οποίος και θέλει , προφανώς , να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και να γίνει ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Πάντως και σε αυτή την περίπτωση ξεκαθάρισε ότι δεν θα κατέβει υποψήφια βουλευτής κάτι που είχε κάνει στις τελευταίες εκλογές με την Φώφη πρόεδρο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλό κουράγιο για την συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης