Όχι και διαζύγιο ρε Πηνελόπη …

 Όχι και διαζύγιο ρε Πηνελόπη …

Όλοι ελπίζουν ότι το μπουρίνι της Πέμπτης ήταν και το τελευταίο αυτής της περιόδου της καιρικής αστάθειας που μας ταλαιπωρεί από τα μέσα του Μάη.

Με το μπουρίνι της Πέμπτη που ήταν πιο δυνατό στις δυτικές περιοχές του Νομού έκλεισε ένας κύκλος γκρίνιας και ταλαιπωρίας.

Μετά την περίοδο της καραντίνας δεν ήταν και ότι καλύτερο η περίοδο της καιρικής αστάθειας που ήρθε και έκατσε σαν κερασάκι πάνω στην τούρτα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ το τριήμερο στην Καβάλα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς ενώ για την Τρίτη η πρόβλεψη είναι να πάμε και λίγο παραπάνω.

Θέλω νας σας θυμίσω ότι τα όρια του καύσωνα ξεκινάνε από τους 35 βαθμούς αν και στην Καβάλα όλα αυτά τα χρόνια το θερμόμετρο δεν έχει  ξεπεράσει ποτέ τους 36 – 37  βαθμούς.

Είναι σίγουρο ότι Ιούλιο και Αύγουστο θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με υψηλές θερμοκρασίες και θα πρέπει να ξεχάσουμε  το περσινό καλοκαίρι που ήταν ανοιξιάτικο.

Ιούλιο και Αύγουστο θα φάμε πολλές ντάλες αλλά το καλό είναι ότι τα βράδια θα κοιμόμαστε σα πουλάκια αφού θα δροσίζει.

 

Όλοι όσοι βλέπουν φανατικά το σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” είναι εξοργισμένοι με την Πηνελόπη η οποία στο επεισόδιο της Πέμπτης και μπροστά σε όλα τα μέλη της οικογενείας της ζήτησε διαζύγιο από τον Κλεομένη ο οποίος φαίνεται ότι την “κουνάει την αχλαδιά” !

Για την ακρίβεια και τον παίρνει και τον δίνει.

Όταν είναι με την Ασημίνα είναι παληκάρι και όταν είναι με κανά αγοράκι γίνεται γατούλα.

Και μπορεί ο τηλεοπτικός Κλεομένης να έχει πολλά κουσούρια αλλά ο ηθοποιός που τον υποδύεται είναι εξαιρετικός αφού ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός τόσου ιδιαίτερου ρόλου.

Το θέμα είναι , και αυτό εξοργίζει , ότι αν η Πηνελόπη πάρει τελικά διαζύγιο ο Κλεομένης θα αποχωρήσει απο την καθημερινή σειρά του Αντ1 και αυτό θα είναι μία μεγάλη απώλεια.

Για τον λόγο αυτό η Πηνελόπη δεν πρέπει να χαλάσει τον γάμο της.

 

Η διάθεση του Μητσοτάκη να προσφέρει η κυβέρνηση του μέτρα στήριξης της οικονομίας και τον μήνα Ιούλιο μυρίζουν εκλογές.

Γενικότερα στην Ελλάδα πίσω από τις παροχές της εκάστοτε κυβέρνησης κρύβονται εκλογές.

Πάντως ο Ελληνικός λαός σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνοται είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα,

Να είστε καλά και να περάσετε ένα ευχάριστο και ξεκούραστο , κυρίως τριήμερο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης