• 26 Απριλίου 2024,

Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική  

 Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ` Εθνική  

Αετός Οφρυνίου-Δόξα Θεολόγου 2-0: Δίκαιη νίκη παρά τις απουσίες

Οφρύνιο: Σάκης Μήτρακας

Ο Αετός ήταν καλύτερος αν και έπαιξε με αρκετές ελλείψεις απέναντι στη Δόξα Θεολόγου.

Η ομάδα της Θάσου δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Στο 2` από σέντρα του Παυλίδη με κεφαλιά ο Κωνσταντινίδης το 1-0.

Στο 65` σέντρα του Αποστολίδη, κεφαλιά του Καραγιαννίδη το 2-0.

Οι συνθέσεις

Αετός: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης 90` Πανάγου , Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Γιάννα, Φουστέρης 49` Ουζούνογλου, Αποστολίδης, Προβατίδης 49` Τσίλογλου, Σαββατιανός 90` Μπέργκου.

Δόξα: Αγραφιώτης, Μουλάι, Τζανετής, Μπουνταγκίδης 68` Ανθουλάκης , Αντωνιάδης, Ζούλης, Μπλάτσιος 32` Μπαϊρακταρίδης , Νιζάμης 73` Κιλιγκάρι , Αλωπούδης, Μπρατσιάνι, Μουσάς.

 


 

Νέστος- Δόξα Κάτω Καμήλας 1-0:  Λυτρωτής ο Αδαμάκης

Χρυσούπολη: Κυριάκος  Καγιάς

Ο Νέστος είχε τρεις βασικές απουσίες ενώ στη διάρκεια του αγώνα είχε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Η ομάδα της Χρυσοούπολης  έχει επίσης πολλά δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο που δεν έδωσε δυο πέναλτι.

Στο 89` με ωραίο σουτ ο Αδαμάκης έκανε το 1-0 και ο Νέστος έμεινε πρώτος.

Ευκαιρίες για το Νέστο στο 1` με τον Μπαϊκαρά,  στο 38` με τον Νάκα, στο 46` με τον Λεγάτο,  στο 75` σουτ του Χαριτίδη βρίσκει χέρι αμυντικού και δεν καταλογίζεται πέναλτι, στο 93` με τον Λίτσκα.

Για την Δόξα με τον Μπονέρη και τον Σαρέγκο  στο 14`,  με τον Σιάκα  στο 45`, με τον Μίνγκα στο 53`.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Νέστος: Τζώρτζης,  Μπλιός, Αρετάς 19` Τζατζανάς, Λεγάτος 73` Γρηγοριάδης,  Φραγκούλης, Δόντσος, Αδαμάκης, Κοβάτσης 30` Γεωργιάδης, Νάκας 59` Χαριτίδης , Λίτσκας, Μπαϊκαρά.

Δόξα Κάτω Καμήλας:   Στόικος,  Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι,  Σιάκας, Τζοχάι, Μπονέρης 80` Αιδονίδης , Τζάντζιος,  Κωνσταντίνου 85` Γεράκης, Μίνγκας 59` Παπαδόπουλος,  Κεχαγιάς, Σαρέγκος 65` Μπίλιτς.

 


 

Πανσερραϊκός- Κεραυνός Πέρνης 5-3

Όλα φαινόταν εύκολα για τον Πανσερραϊκό αλλά ο Κεραυνός Πέρνης αντέδρασε άμεσα και έκανε το ματς ντέρμπι.

Μέχρι το 30` ο Κεραυνός έχανε με 4-1.

Στο 3` ο Πέτρου με τακουνάκι το 1-0, στο 6` ο Γκούρτσας με σουτ το 2-0, στο 11` με πέναλτι ο Χατζηκυριάκου που κέρδισε ο ίδιος το 2-1.  Στο 13` σέντρα του Ζέρη με σουτ ο Πέτρου το 3-1. Στο 23` κεφαλιά του Γκούρτσα το 4-1. Δοκάρι στη συνέχεια για τον Κεραυνό.  Στο 45` ο Κυριακόπουλος με κεφαλιά το 4-2. Στο 67` με πέναλτι το Μενίκου το 4-3. Στο 70` δοκάρι ο Ψάλτης και στο 85` ο Γκούρτσας το 5-3.

Πανσερραϊκός: Σοϊλεμέτζογλου 45` Τεντζέρης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος 58` Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Γκούρτσας, Ομπόσου  89` Κιουπεκτσίδης, Πέτρου 76` Τσιμίκας.

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης 46` Μενίκου, Παπαδόπουλος, Γκουτσίδης, Λάσπατζης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Μ. Μελισσόπουλος, Α. Μελισσόπουλος, Κυριακόπουλος 46` Κλοκίδης. Επίσης έπαιξε ο Τζουμάνης.

 

Διαβάστε επίσης