• 25 Απριλίου 2024,

Οι αναμμένοι προβολείς μας θυμίσανε εποχές της Super League

 Οι αναμμένοι προβολείς μας θυμίσανε εποχές της Super League

Προχθές Κυριακή ένα μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟΚ και τον Αετό Ορφανού έγινε υπό το φως των προβολέων φέρνοντας στο μυαλό μας εποχές  Super League απο την εποχή του Μάκη Ψωμιάδη.

Φοβερές αναμετρήσεις , σπουδαίες νίκες μιας μεγάλη ομάδας με παικταράδες.

Η ομάδα του ΑΟΚ μετά απο αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας στην μίζερη Γ’ Εθνική φαίνεται οτι με μπροστάρηδες πετυχημένους και πάνω απο όλα υγιείς επιχειρηματίες της πόλης που έχουν την συμπαράσταση όλου του φίλαθλου κόσμου αυτής της πόλης κάνει μία σοβαρή προσπάθεια να ξεκολήσει σε πρώτη φάση την ομάδα απο τις Ερασιτεχνικές κατηγορίες και να σιγά – σιγά να την φτάσει εκεί που της αξίζει.

Είναι δύσκολη η αποστολή γιατί είναι δύσκολη η κατηγορία η οποία αν θυμάστε ταλαιπώρησε αρκετά και τον Μάκη Ψωμιάδη.

Οι εποχές βέβαια έχουν αλλάξει και οι άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν με κάποια ομάδα είναι ελάχιστοι.

Ο ΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται τυχερός που έχει σήμερα αυτή την διοικούσα που έχει στόχο την ποδοσφαιρική ανάταση του ΑΟΚ.

Εχει σοβαρή διοίκηση έχει ένα προπονητή επιπέδου Super League και με συμπαραστάτη τον κόσμο θέλει να κάνει το άλμα και να αλλάξει κατηγορία.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λέει μια σοφή παροιμία και στον ΑΟΚ η αρχή έχει γίνει.

 

Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Αετό Ορφανού θα πρέπει να περιοριστεί στο αγωνιστικό γιατί πρόκειται για δύο ομάδες του Νομού.

Μπορεί πάνω στην ένταση του αγώνα να ειπώθηκαν κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να ξεχάσουν και οι δύο πλευρές.

Το καλύτερο φινάλε σε αυτή την αναμέτρηση την έβαλαν οι δύο προπονητές στο τέλος με τις δηλώσεις τους.

 

Τελικά και οι βροχές που πρόβλέψε η ΕΜΥ δεν είναι τόσο έντονες και το κρύο που έρχεται δεν θα είναι τόσο τσουχτερό.

Όπως φαίνεται θα είμαστε ένα κλικ κάτω σε ένταση και αυτό είναι πολύ καλό γιατί χαρακτηρίζει πολύ νορμμάλ τα φαινόμενα και τις θερμοκρασίες για την εποχή.

 

Χαμός με την δήλωση της Κιμ Καρντάσιαν οτι δύο φορές έχει πάρει έκσταση και υπό την επήρεια αυτών των ουσιών γύρισε και ένα sex tape το οποίο πριν απο χρόνια είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Και αναρωτιέμαι που είναι η έκπληξη σε ολα αυτά και ορισμένοι μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Δηλαδή η Καρντάσιαν έτσι όπως την κόβεται εσείς σας δίνει την εντύπωση οτι είναι κορίτσι που πάει κάθε Κυριακή εκκλησία και είναι το κορίτσι που το λέμε για σπίτι ;

Το κορίτσι πρώτυπο για εκατομμύρια κορίτσια στις ΗΠΑ έχει ξεπουλήσει και την ίδια της την ψυχή προκειμένου να βγάλει λεφτά και να έχει μία άνετη ζωή.

Θα μου πείτε και άλλες είναι διαθέσιμες να ξεπουλήσουν την ζωή τους αλλά και πάλι δεν βγάζουν αυτά που βγάζει η Κιμ και η οικογένεια της.

Εντάξει την φαμίλια των Καρντάσιανς την ήθελε και η μπάλα που το λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο.

 

Οι φωτεινοί σηματοδότες απο Καλαμίτσα μέχρι και Ραψάνη παρουσιάζουν κάποια προβλήματα αφού πότε δουλεύουν και πότε είναι στο παλλόμενο πορτοκαλί που φανερώνουν πρόβλημα.

Μόνο το καινούργιο σχετικά φανάρι στον κόμβο της ιχθυόσκαλας δεν χαλάει ποτέ.

Για αυτός που έχουν κατεύθυνση προς Καβάλα το φανάρι αυτό απο την Καλαμίτσα και μετά , μέχρι το κέντρο είναι το χειρότερο φανάρι με αναμονή ίσως και πάνω απο λεπτό.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης