• 19 Απριλίου 2024,

Οι διαγωνισμοί ήταν πολλοί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

 Οι διαγωνισμοί ήταν πολλοί στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος επειδή έπρεπε να πραγματοποιηθούν διαδοχικά αρκετοί πολιτικοί γάμοι. Η αναστάτωση που δημιουργήθηκε ήταν ευχάριστη, επηρέασε τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής που τελικά έγινε στο γραφείο του δημάρχου. Εκτός από τα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης υπήρχαν και πέντε έκτακτα θέματα.

Ο Κώστας Κουνάκος ζήτησε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και να μην παρουσιάζονται τόσο πολλά έκτακτα θέματα.

Η Μαρία Φραντζεσκάκη εκμεταλλευόμενη και την προηγούμενη εμπειρία της είπε ότι υπάρχουν υπηρεσιακά ζητήματα που προκύπτουν ακόμη και την τελευταία στιγμή. Για αυτά, συνέχισε, πρέπει να ληφθούν αποφάσεις στην οικονομική επιτροπή.

Από τις αναμορφώσεις του προϋπολογισμού του δήμου Καβάλας ξεχώρισε η προετοιμασία για την προμήθεια κοντέινερ, τα οποία θα εγκατασταθούν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας ως επιπλέον αποδυτήρια του προσωπικού. Επειδή το προσωπικό της καθαριότητας αυξήθηκε θα πρέπει να ξεχωρίσουν τα αποδυτήρια των ανδρών από αυτά των γυναικών.

Τα περισσότερα άλλα θέματα αφορούσαν διαγωνισμούς και προμήθειες. Σιγά σιγά η διαδικασία εξελίσσεται. Π.χ. υπάρχει αποτέλεσμα για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού αλλά και για την διόρθωση βλαβών αυτοκινήτων του δήμου όπως και για την προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων.

Διαβάστε επίσης