ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Για την αναβάθμιση του Φεστιβάλ των Φιλίππων και τη δημιουργία αυτόνομου οργανισμού μίλησε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης στη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του ΔΗΠΕΘΕ. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ στην Καβάλα, οι οποίες φέτος το Καλοκαίρι θα έχουν ως θέμα τους τα κλειστά κτίρια. Τα κτίρια αυτά είναι η ιστορία της πόλης, τόνισε. Οι εκδηλώσεις του ΔΗΠΕΘΕ ως το τέλος του έτους είναι 12. Ξεχωρίζει η παραγωγή της παιδικής παράστασης που έχει πρεμιέρα αρχές Νοέμβρη.

 

Διακοπή νερού σήμερα το πρωί σε τμήμα του κέντρου και στη συνοικία του Άη Γιάννη. Χθες χωρίς νερό ήταν η συνοικία του Τιμίου Σταυρού. Θρασύτατες γυναίκες Ρομά επιχειρούν διάρρηξη σε κατοικίες στην πόλη μέρα μεσημέρι. Δύσκολο να επιτευχθούν τα 3 δρομολόγια την ημέρα στη Χειμερινή περίοδο στη γραμμή του Πρίνου. Άρχισε απομάκρυνση παλαιών και εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων από δρόμους της Νέας Περάμου. Ο Δήμος Καβάλας υπέβαλε αίτημα στη Eurobank για τη λειτουργία καταστήματος της στις Κρηνίδες.

 

Μέχρι αργά χθες το βράδυ η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Παραμένει «παγωμένη» η διαδικασία σύνταξης πραγματογνωμοσύνης για τους λόγους για τους οποίους έπεσε η γέφυρα μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Μέσα σε λίγες ώρες χθες το πρωί βρέθηκαν στο Περιγιάλι και στο Παληό δύο νεκρές θαλάσσιες χελώνες. 70 νέοι εργαζόμενοι του Δήμου Παγγαίου ορκίστηκαν χθες στην Ελευθερούπολη. Ταλαιπωρία των πολιτών στο κεντρικό κτίριο του ΙΚΑ όπου χάλασε το ασανσέρ.

 

Οι Γιατροί του Κόσμου επισκέφθηκαν το Ίδρυμα Χρόνιων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη. Συνάντηση των μελών της Επιτροπής Ειρήνης το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης. Επαναλαμβάνει σήμερα το πρωί το παζάρι του ο σύλλογος Πνοή. Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή τοπικές εκδηλώσεις για το Μακεδονικό Αγώνα.

 

Πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο την ομάδα του Ασπρόπυργου. Συνέχισαν τις μεταγραφές ο Νέστος και ο Κεραυνός Πέρνης. Αρχίζουν την Κυριακή τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

Διαβάστε επίσης