• 7 Μαΐου 2024,

Οι εκδηλώσεις που εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο

 Οι εκδηλώσεις που εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας συζητήθηκαν κι εγκρίθηκαν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

*Ο Δήμος Καβάλας τη διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου δίτομου συγγραφικού έργου της Σαπφώς Αγγελούδη – Ζαρκάδα, ΚΑΒΑΛΑ 1912 – 2015. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν, η δήμαρχος κ. Δήμητρα Τσανάκα, ο πρώην δήμαρχος  κ. Κωστής Σιμιτσής, ο κ. Παναγιώτης Τσολάκης  και η συγγραφέας του έργου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στη Δημοτική Καπναποθήκη. Το συνολικό κόστος διοργάνωσης της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των  1.030,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συνδιοργανώνουν εκδήλωση στις 8 Μαρτίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση αφορά μιαέκθεση ζωγραφικής έργων με θέμα τη γυναίκα που έχουν φιλοτεχνήσει δώδεκα καταξιωμένοι Καβαλιώτες ζωγράφοι. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου και θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Λυκείου Ελληνίδων.Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 540,07 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας, συνδιοργανώνουν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης,  εκδήλωση με τίτλο: «Γνωρίζοντας τους Λογοτέχνες της Καβάλας, Πόλη φτιαγμένη από πέτρα και θάλασσα» Τιμώμενος καλεσμένος θα είναι ο κ. Διαμαντής Αξιώτης. Τον Καβαλιώτη συγγραφέα θα παρουσιάσουν στο κοινό της πόλης μας οι: Σπύρος Κιοσσές, διδάκτωρ Λογοτεχνίας και Θεοπούλα Τσαπάνη, εκπαιδευτικός. Αποσπάσματα των έργων θα διαβάσουν ο ηθοποιός Δημήτρης Κοντός και μαθητές των σχολείων της πόλης μας. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 578,6 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το Βιβλιοπωλείο Δομή και οι εκδόσεις Καστανιώτη συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου με τίτλο: «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο οικονομολόγος». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης. Με τον Νίκο Παπανδρέου θα συνομιλήσει ο οικονομολόγος Θάνος Αργυρόπουλος. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας  θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 437,7 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας  και ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας  την Κυριακή 17 Μαρτίου συνδιοργανώνουν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στο περιαστικό δάσος της Καβάλας τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία KavalaTrailRun. Ο αγώνας είναι απόσταση 13 χιλιομέτρων  με 600+ υψομετρική διαφορά. Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 2.107,41 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας και το 6ο Λύκειο Καβάλας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Writing for inclusion and European citizenship», θα πραγματοποιήσει φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 από 09:00 έως 13:00, στην αίθουσα του κινηματογράφου ΟΣΚΑΡ. Το συνολικό κόστος της εκδήλωσης ανέρχεται στο ποσό των 1.675,8 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει στη διοργάνωση της ετήσιας μεγάλης αποκριάτικης γιορτής των δημοτικών σχολείων της ΑΛΦΑΒΗΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗΣ η οποία μετά την αναβολή της πρώτης φοράς (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019) λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών μεταφέρεται για την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. Το συνολικό κόστος συμμετοχής του Δήμου Καβάλας στην παραπάνω εκδήλωση ανέρχεται στο ποσό των 1.961,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης