Οι Έλληνες άνδρες οι πιο “δυνατοί” εραστές βάση έρευνας …

 Οι Έλληνες άνδρες οι πιο “δυνατοί” εραστές βάση έρευνας …

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σίγουρα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου αφού από σήμερα Δευτέρα  ανεβαίνει και πάλι η θερμοκρασία.

Δεν θα έχουμε καύσωνα αλλά θα είμαστε τις θερμές ώρες της ημέρας οριακά κάτω από τους 30 βαθμούς κελσίου.

Θα καταλαβαίνουμε την αλλαγή της εποχής νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι εσείς που βιάζεστε να σηκώσετε τα καλοκαιρινά ρούχα θα πρέπει να καλμάρετε και να κάνετε μερικές ημέρες ακόμα υπομονή.

Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα  μπαρ της περιοχής θα ρίξουν αυλαία μετά και από αυτό το Σαββατοκύριακο που ήταν  και το τελευταίο με κλειστά τα σχολεία.

Στην Ελλάδα όταν ακούγεται το πρώτο κουδούνι στα σχολεία , σχολάει ταυτόχρονα και  το καλοκαίρι από όλες τις απόψεις.

 

Εσείς που έχετε «κολλήσει» στο καινούργιο σήριαλ του ΜΕΓΚΑ « Η γη της ελιάς» και παράλληλα είστε παραδομένοι (τηλεοπτικά) και στις «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» που ξεκινάει τέλη του μήνα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αφού οι «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» θα ξεκινάνε στον Αντ1 όταν θα τελειώνει στο ΜΕΓΚΑ «Η γη της ελιάς».

Όρεξη για  τηλεόραση να έχετε μόνο …

 

Αν δεν ανέβουν οι εμβολιασμοί των μαθητών είναι πολύ πιθανό μετά τα Χριστούγεννα να μην ανοίξουν τα σχολεία μας λένε τώρα οι επιστήμονες.

Κακό σενάριο που θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία.

Αυτό το θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα για τους μαθητές αν τελικά συμβεί.

 

Από σήμερα Δευτέρα άνοιξαν τα σχολεία και κλείσανε οι εσωτερικοί χώροι καφέ , εστιατορίων και μπαρ για τους ανεμβολίαστους που φαίνεται ότι θα βγάλουν το χειμώνα αγκαλιά με μια σόμπα μανιτάρι.

Τούτο το χειμώνα άμα τον πηδήσαμε – που λέει και το τραγούδι – για άλλα δέκα χρόνια καθαρίσαμε !

 

Τον παγκόσμιο ερωτικό χάρτη παρουσιάζει σε δημοσίευμά της η βρετανική «The Sun», με τους Έλληνες εραστές να κατέχουν τα πρωτεία στο σεξ.

Η αρθρογράφος Γιασμίν Χαρίσα, που συνέταξε τον χάρτη, βάσει παλαιότερων ερευνών, παρουσιάζει τα δυνατά σημεία κάθε έθνους, σημειώνοντας μάλιστα πως «οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα».

Να και ένας κατάλογος στον οποίο είμαστε πρώτοι.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης