Οι επίμονοι κολυμβηταί των ερτζιανών βοθρολυμάτων

 Οι επίμονοι κολυμβηταί των ερτζιανών βοθρολυμάτων

Ο κ. Άρης Βέρρος, τακτικότατος -εσχάτως- κολυμβητής εις τα τοπικά ερτζιανά βοθρολύματα, ολοφύρεται δια σχετικής ανακοινώσεώς του, δια την απόφασιν του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας να κρίνει ότι δεν υφίστανται ούτε σοβαρές υπόνοιες αλλά ούτε και σαφείς ενδείξεις -με βάση καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητος- περί πιθανού τινός πειθαρχικού παραπτώματος του καλλιτεχνικού διευθυντού του τοπικού μας θεατρικού οργανισμού κ. Γκόνη

Ως γνωστόν, ο κ. Βέρρος και οι εκπρόσωποι της παρατάξεώς του, απέχουν εδώ και καιρό από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου αλλά και των διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων του δήμου Καβάλας, διαμαρτυρόμενοι δια την μη εφαρμογήν και υλοποίησιν -όπως ισχυρίζονται- αποφάσεων των ως άνω οργάνων, κρίνοντας ως αντιδημοκρατικήν την συμπεριφοράν της δημοτικής αρχής.

Κι όμως ο «ευαίσθητος» περί δημοκρατίας και δημοκρατικών διαδικασιών επικεφαλής της «Συμπαρατάξεως Πολιτών» κ. Βέρρος, δεν επιδεικνύει τον οφειλόμενον ανάλογον σεβασμόν εις την ως άνω αναφερομένην απόφασιν του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας διότι ελήφθη λέει -ακούστε- κατά πλειοψηφίαν και ουχί ομοφώνως!

Παραθέτωμεν κατά λέξιν το σχετικόν εκ της ανακοινώσεώς του απόσπασμα:

 

«…Μάλιστα, τη Δευτέρα 22 Μαρτίου μετά από εισήγηση του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ, το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία, κι όχι ομόφωνα, ότι «δεν προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες ή σαφείς ενδείξεις τέλεσης εκ μέρους του καλλιτεχνικού διευθυντή πειθαρχικού παραπτώματος, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προσωπικού του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και ως εκ τούτου δεν τίθεται ζήτημα έναρξης πειθαρχικής διαδικασίας εις βάρος του…».

 

Περίεργες -αληθώς- οι περί δημοκρατίας απόψεις του κ. Βέρρου και των συν αυτώ. Δημοκρατία κατά το δοκούν δηλαδή.

Έτερος κολυμβητής εις τα τοπικά ερτζιανά βοθρολύματα, δεινότερος μάλιστα του κ. Βέρρου, είναι και ο επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως «ο τόπος της ζωής μας» κ. Μάκης Παπαδόπουλος. Ούτος, επιδιώκων ως φαίνεται, την φήμην και την δόξαν του μεγαλοδικηγόρου Κούγια, συγκέντρωσε –λέει- πλήθος στοιχείων σχηματίζοντας έναν χοντρόν φάκελον, τοιούτου μεγέθους μάλιστα, ικανού να στείλει τον Γκόνη στο «εκτελεστικό απόσπασμα». Θα προτιμούσε βέβαια ο κ. Μάκης τον δήμαρχο στη θέση του Γκόνη αλλά που θα πάει, κάποια σκάγια θα πιάσουν και τον Μουριάδη. Άλλωστε, ας μη κρυβόμαστε, αυτός είναι ο στόχος.
Τώρα βεβαίως για το πόσο χοντρός μπορεί να είναι ο φάκελος του κ. Μάκη αμφιβάλωμεν. Διότι ακόμη και τον Αύγουστον που είναι παχιές οι μύγες όσο και να τις ζουλίξεις, ξίγκι δεν βγάζεις.
Να μην λησμονήσωμεν και τον πάντα πρόθυμον κ. Κουκιάν όστις έθεσεν εαυτόν εις την διάθεσιν του ανενδότου αντι-Γκονικού αγώνος διότι έχει πολλά να καταθέσει εις βάρος του άθλιου αυτού καλλιτεχνικού διευθυντού και είναι έτοιμος να το πράξει μόλις κληθεί. Να μην ξεχάσει μόνον και τις μούντζες που έριχνε ο ίδιος στην παρέλαση του 2011, στον δήμαρχο (τότε) Κωστή Σιμιτσή συμμετέχων εις διαμαρτυρίαν «αγανακτισμένων» απέναντι από την εξέδρα των επίσημων στη παραλία.
Δημοτικός υπάλληλος να μουντζώνει τον δήμαρχον. Αλήθεια αποτελεί αυτό κάποιου είδος κακοποίηση ή ανάρμοστη συμπεριφορά δια να καταγγελθεί στο ΣΕΗ ή στην ΠΟΕ-ΟΤΑ;

Τέλος, δυστυχώς εκ του ανωτέρου αναφερομένου ανενδότου αγώνος έχει αφοπλιστεί ετέρα κολυμβήτρια, η γνωστή αμαζών εκ Καρβάλης, η οποία δήλωσε ότι η όποια επαφή και συνεργασία είχε με τον Γκόνην ήτο αρίστη και άνευ προβλημάτων. Τι κρίμα. Να είναι εξουδετερωμένο το υπερόπλο σου εις την πλέον κρίσιμον στιγμήν.

Αφήστε μας τελικά, κυρίες και κύριοι εις την ηρεμίαν και γαλήνην του εγκλεισμού μας και απολαύστε το μπάνιο σας εκεί όπου καθημερινά το κάνετε.

Θόδωρος Θεοδωρίδης

 

Διαβάστε επίσης