• 19 Μαΐου 2024,

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας αποχαιρετούν τον καλό τους συνάδελφο Λεωνίδα Αλτικουλάτση

 Οι εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας αποχαιρετούν τον καλό τους συνάδελφο Λεωνίδα Αλτικουλάτση

Το πρωί έγινε στην Καβάλα η κηδεία του 63χρονου Λεωνίδα Αλτικουλάτση.

Πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο. Βασικό στέλεχος της υπηρεσίας Καθαριότητας επί σειρά πολλών ετών.

Οι συνάδελφοι του μέσω του συλλόγου τους τον αποχαιρετούν:

«Γράμμα στον φίλο και συνάδελφο Λεωνίδα: Φίλε Λεωνίδα. Αύριο το πρωί όταν θα μαζευτούμε για δουλειά στην καθαριότητα του Δήμου Καβάλας εσύ θα λείπεις…… Αύριο στις υπηρεσίες που θα βγάλει ο Μπάμπης εσύ δεν θα είσαι στις καταστάσεις…

Αύριο όταν θα πάρει τηλέφωνο ο Δαμιανός για να μάθει νέα σου εσύ δεν θα είσαι εκεί…… Αύριο όταν θα τελειώσουμε τη δουλειά και θα μαζευτούμε για μουχαμπέτι εσύ θα λείπεις….. Αύριο που θα γυρνάμε στα σπίτια μας ο καθένας κουρασμένος από τη δουλεία εσύ δεν θα είσαι εκεί….

Φίλε Λεωνίδα εκεί που θα πας σε παρακαλώ πολύ κάνε μια προσευχή για όλες και όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες της Καθαριότητας που βάζουν τη ζωή τους κάθε μέρα σε κίνδυνο, μη ξέροντας αν θα γυρίσουν ή όχι στην οικογένεια τους.

Για όλους και όλες εκείνους/νες που εμείς οι “γραμματιζούμενοι” τρομάρα μας τους αποκαλούμε περιφρονητικά με διάφορα κοσμητικά επίθετα… Για όλες και όλους εκείνες και εκείνους που δουλεύουν με αυταπάρνηση στο τιμόνι ή την βαρέλα του απορριμματοφόρου ή στη σκούπα…

Μας λείπεις Φίλε, η απουσία σου μεγάλη και μας πονά γαμώτο…. Υ.Γ. Ο Λεωνίδας ήταν ο συνάδελφος για τον οποίο ζητήσαμε την οικονομική συνδρομή σας, από το υστέρημα σας… Δυστυχώς ο Λεωνίδας δεν τα κατάφερε κι έχασε τη μάχη για τη ζωή…. Καλό παράδεισο συνάδελφε…».

Διαβάστε επίσης