• 19 Απριλίου 2024,

Οι φίλοι της Παιδόπολης ευχαριστούν

 Οι φίλοι της Παιδόπολης ευχαριστούν

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. «Αντιγόνη Βαλάκου» και ώρα 20:30, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, εορταστική «Μουσική Βραδιά Αγάπης» για τα παιδιά και τις/-ους νεαρές/-ούς ενήλικες που δεν έχουν οικογενειακό υποστηρικτικό περιβάλλον.

Ήταν μια μουσική βραδιά που κυριάρχησαν τα συναισθήματα Αγάπης, Αλληλεγγύης, αλλά και η εκφραστικότητα των ταλαντούχων μουσικών: της Ελένης Γαλανοπούλου στο τραγούδι, του Glen Capra στο πιάνο και του Κώστα Κατιώνη στην κιθάρα.  Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους οι: ο Σεβαστός Πάτερ Μανώλης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στεφάνου, ο Αντιπεριφερειάρχης κος Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κα Κορίνα Χιώτη – Πρασσά καθώς και πολλοί Πρόεδροι  και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης μας.

Ο στόχος επιτεύχθηκε, το «Αντιγόνη Βαλάκου» γέμισε από ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν το Σωματείο, συμμετέχουν και βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν τα παιδιά και τις/ους νεαρές/-ούς ενήλικες που είναι ενταγμένοι στο Πρωτοποριακό και Υποδειγματικό Πρόγραμμα «Υποστηριζόμενη Διαβίωση για νέες/-ους ενήλικες που αποχωρούν από τα ΠΠΠ ΠΑΜΘ και η ένταξή τους στην κοινωνία».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ενημέρωσε για τους στόχους, την μεγάλη προσφορά των συμπολιτών μας και ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν το ταμείο για τη στήριξη των νεαρών ενήλικων στα πρώτα τους βήματά, στη μετάβαση από την Κρατική – Ιδρυματική φροντίδα σε επίπεδο Κοινωνίας.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο : «με τη συμμετοχή όλων των ενεργών πολιτών της κοινωνίας μας, αλλάζει το μέλλον Νέων που δεν έχουν κάποιον να τους Στηρίζει…»

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε, να προσφέρουμε και να φτάσουμε κάποια στιγμή στο στόχο μας: «κάθε παιδί να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον».

Στο τέλος της Μουσικής Βραδιάς Αγάπης, το Σωματείο επ΄ ευκαιρία της συμπλήρωσης 7 χρόνων προσέφερε κρασί, χυμούς και αρτοποιήματα χορηγίες σημαντικών επιχειρήσεων που στηρίζουν το έργο του, για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, ευχαριστεί από καρδιάς τους : μουσικούς Ελένη Γαλανοπούλου, Glen Capra και Κώστα Κατιώνη για την αφιλοκερδή προσφορά τους, τους Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης το Δήμο Καβάλας και τη Δήμαρχο κυρία Δήμητρας Τσανάκα που πάντα στηρίζει το έργο μας, το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ κυρία Κορίνα Χιώτη – Πρασσά για την παραχώρηση του «Αντιγόνη  Βαλάκου», το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων και την Πρόεδρο και μέλος του Σωματείου μας την κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου για τη σημαντική υποστήριξη της «Μουσικής Βραδιάς Αγάπης», όλους τους Συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ που στήριξαν την εκδήλωσή μας.

Επιπλέον εκφράζει την βαθιά του ευγνωμοσύνη στο κοινό της Καβάλας για την αθρόα συμμετοχή του.

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα  www.filoipaidopoli.weebly.com και από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης».

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά: Τράπεζα EUROBANK:

Λογαριασμός Όψεως IBAN:  GR320 260 71000 00190 200530 672

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

«Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας».

 

 

 

Διαβάστε επίσης