Οι Φθινοπωρινές βουτιές είναι οι καλύτερες …

 Οι Φθινοπωρινές βουτιές  είναι οι καλύτερες …

Να μην σας τρομάζουν τα Φθινοπωρινά πρωτοβρόχια δεν απειλούν σε καμμία περίπτωση το μικρό καλοκαιράκι του φετεινού γλυκού Σεπτέμβρη που θα είναι όντως γλυκός με γλυκιές θερμοκρασίες και θα θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά Φθινόπωρο.

Αλλωστε οι προβλέψεις της ΕΜΥ για τις θερμοκρασίες του Σαββατοκύριακου φτάνουν μέχρι τους 32 βαθμούς !

Κάτω λοιπόν απο αυτές τις συνθήκες το καλοκαίρι συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζονται και οι βουτιές μας στην θάλασσα που είναι πλέον να την …. πιείς στο ποτήρι.

Πεντακάθαρες θάλασσες και λίγος κόσμος στις παραλίες.

Αυτός είναι ο Σεπτέμβρης.

 

Στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης περιμένανε οι περισσότεροι τον Καμμένο που τελικά ήρθε με ένα στρατιωτικό ελικόπτερο και προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του γηπέδου της Ελευθερούπολης.

Μάχιμος ο Καμμένος που παρά τα  κιλά του  παραμένει ευέλικτος.

Όσο αφορά τις αποδοκιμασίες νομίζω οτι υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής στην προβολή ενός μεμονομένου περιστατικού απο μία γυναίκα που φαίνεται οτι είχε τα δικά της προχθές το πρωί και τα άκουσε ο Καμμένος.

Σε γενικές γραμμές δεν υπήρχαν εντάσεις αν και υπήρχανε οι παρουσίες διάφορων που είχανε ίσως την διάθεση να γιουχάρουν τον Καμμένο.

Πάντως η ουσία είναι οτι είτε έτσι είτε αλλιώς η δουλειά έγινε και το κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου που θα το εκμεταλευτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Σε όσους ζητούν ευγενικά το ίδιο να γίνει και με το κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών στην Καβάλα νομίζω οτι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και απλά γιατί στην περίπτωση της Καβάλας το κτίριο είναι σε χρήση ενώ στην Ελευθερούπολη ήταν άδειο τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά μπορούμε και εμείς να κάνουμε την πρόταση της παραχώρησης προτείνοντας στο στρατό να πάρει ένα άλλο κτίριο για να καλύψει τις ανάγκες του.

Η Apple παρουσίασε τα νέο μοντέλα I phone και i watch της σειράς 4 που κοστίζουν όσο και οι καλοκαιρινές διακοπές μιας οικογένειας.

Πάνω απο 1000 ευρώ για ένα τηλέφωνο και ένα ρολόι που συνδέεται με το τηλέφωνο και λειτουργεί ώς τηλέφωνο χειρός.

Για τους λάτρεις των προϊόντων i prhone ιδού λαμπρό πεδίο με το χέρι να μπαίνει για άλλη μια φορά βαθειά στην τσέπη.

Οσο αφορά το ερώτημα ποιός πληρώνει για να έχει στην κατοχή του όλα αυτά νομίζω οτι είναι άκυρο γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που περιμένουν με το μαχαίρι στα δόντια τα νέα αυτά προϊόντα και μπαίνουν και σε λίστα αναμονής για να τα αποκτήσουν φτάνοντας μάλιστα  στο  σημείο να δανειστούν κιόλας προκειμένου να τα αποκτήσουν.

 

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ακόμα δεν έχουμε απαλλαγεί απο τα ενοχλητικά κουνούπια που μπορεί να έχουν μειώσει τις πτήσεις τους αλλά δεν τις έχουν σταματήσει εντελώς.

Υπάρχουν και σε συγκεκριμένα διαστήματα της ημέρας κάνουν την παρουσία τους πολύ έντονη.

 

Έγινε και η κλήρωση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος να δίνει ο ΑΟΚ πολύ σημαντικά παιχνίδια και να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά αυτούς που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Για τον λόγο αυτό η ομάδα μας θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς προκειμένου να είναι πανέτοιμη την 1η αγωνιστική που πάει Σέρρες και παίζει με το Παραλίμνι που και φέτος έχει στόχο τον πρωταθλητισμό.

 

Αυτά τα λίγια και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλό τριήμερο αφού για πολλούς απο το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκινάει το τριήμερο που είναι σίγουρο οτι θα περάσουμε σε απόσταση αναπνοής απο την θάλασσα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης