Πως θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας Παραλιμνίου – Προβάρει ενδεκάδα πρωταθλήματος ο Δερμιτζάκης στα φιλικά με Πέρνη και Μακεδονικό

 Πως θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας Παραλιμνίου – Προβάρει ενδεκάδα πρωταθλήματος ο Δερμιτζάκης στα φιλικά με Πέρνη και Μακεδονικό

Δυο ακόμη φιλικά θα δώσει ο ΑΟΚ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.  Θα αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Πέρνης στην Κεραμωτή και τον Μακεδονικό εντός η εκτός έδρας στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στους δυο αυτούς αγώνες αλλά κυρίως με τον Μακεδονικό θα προβάρει την ενδεκάδα πρωταθλήματος, όπου ο ΑΟΚ ξεκινάει με ντέρμπι στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ελπίζει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού και οι Μπαρέτας, Βρονταράς, Ψάλτης ανεβάζουν ρυθμούς.

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Απόλλωνα  Παραλιμνίου  

Ο Απόλλωνας Παραλιμνίου(πρώτος αντίπαλος του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα)  έχει ορισμένες  αλλαγές στο ρόστερ του σε σχέση με πέρσι όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο.  Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής(πρώτος σκόρερ) και ο Γιάννης Ναλμπάντης ήταν οι δυο πιο ηχηρές αποχωρήσεις το καλοκαίρι. Ακόμη έφυγε ο Τάντιτς για ομάδα της Σερβίας.

Στις μεταγραφές αποκτήθηκε ο «δικός» μας Παναγιώτης Μαυρομάτης από τον Αετό Ορφανού για τη θέση του στόπερ όπου έφυγε ο Λαβιδάς για τον Μακεδονικό.

Ακόμη ο Κεχαγιάς από την Ελπίδα Σκουτάρεως για τη θέση του Ναλμπάντη και για τη θέση του Γαϊδαρτζή αποκτήθηκε βασικά ο Ζυγκερίδης από την Καλλιθέα αλλά και ο νεαρός ξένος Ντιαλό από ομάδα της Αμερικής. Επίσης στο ρόστερ εντάχθηκαν  ο 26χρονος Γιώργος Λαζαρίδης (πλάγιος επιθετικός )που φόρεσε πριν δυο χρόνια τη φανέλα του Νέστου και  25χρονος Δημήτρης Μπονέρης(επιθετικός)  που πέρασε για μικρό χρονικό διάστημα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

 Προπονητής παρέμεινε ο Παύλος Δημητρίου.

Την Κυριακή ο Απόλλωνας Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει στην έδρα του, την ομάδα του Αιγινιακού για το Κύπελλο Ελλάδας.   Σίγουρα ο Δημητρίου θα προβάρει και αυτός την ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

 

 

Διαβάστε επίσης