Οι ληστές του Ελαιοχωρίου “χτύπησαν” σε Μουσθένη και Ελευθερές!

 Οι ληστές του Ελαιοχωρίου “χτύπησαν” σε Μουσθένη και Ελευθερές!

Ανησυχία προκαλεί στη Δ.Ε. Ελευθερών και στο Δήμο Παγγαίου γενικότερα η δράση ομάδας ληστών που εισέβαλαν χθες το πρωί σε κατοικία στο Ελαιοχώρι.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής είχε προηγηθεί παρουσία της ίδιας ομάδας στο χωριό Ελευθερές. Πάντα οι κάτοικοι του χωριού των Ελευθερών διηγούνται τα εξής: Ομάδα τριών τουλάχιστον ατόμων που κινούνταν με κόκκινο όχημα σταμάτησε έξω από σπίτι στις Ελευθερές.

Στην ηλικιωμένη γυναίκα που συνάντησαν είπαν ότι ψάχνουν συγγενικό της πρόσωπο. Φέρονται να την απασχόλησαν την ώρα που μέλη της ομάδας έψαχναν το σπίτι της! Πήραν και από αυτήν την κατοικία χρήματα και χρυσαφικά. Στη συνέχεια σταμάτησαν και σε δεύτερο σπίτι στις Ελευθερές όπου όπως λέγεται απέτυχαν να μπουν στο εσωτερικό του αν και πάλι είχαν “συζήτηση” με γυναίκα που ήταν στην αυλή αυτού.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια ομάδα βρέθηκε αργότερα χθες και στη Μουσθένη με ληστεία σε κατοικία. Το όχημα που χρησιμοποιούν περιγράφεται- χωρίς αυτό να είναι βέβαιο- μάρκας Σκόντα. Για τις αστυνομικές αρχές η δράση και κυρίως τα χαρακτηριστικά των μελών της ομάδας δεν είναι άγνωστα μιας και οι ίδιοι φέρονται να έχουν παρελθόν στη δυτική πλευρά του Νομού μας.

Διαβάστε επίσης