• 19 Μαΐου 2024,

Οι «Μαχητές» Ελευθερούπολης παρουσίασαν το νέο τους αθλητικό «σπίτι» (φωτογραφίες)

 Οι «Μαχητές» Ελευθερούπολης παρουσίασαν το νέο τους αθλητικό «σπίτι» (φωτογραφίες)

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, οι «Μαχητές» Ελευθερούπολης παρουσίασαν το νέο τους αθλητικό χώρο, ο οποίος βρίσκεται στην τοποθεσία Ν. Συρράκο (1 χιλιόμετρο έξω από την Ελευθερούπολη, στο δρόμο προς τις Σέρρες).

Το νέο γυμναστήριο των «Μαχητών» περιέχει δυο μεγάλα ρινγκ αλλά και χώρο άρσης βαρών. Η είδηση είναι ότι θα λειτουργήσει τμήμα Άρσης Βαρών για πρώτη φορά στο σύλλογο της Ελευθερούπολης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου, Νότης Καρασάββας τόνισε: «Είμαστε μια οικογένεια που κάνει συνέχεια βήματα προς τα μπρος, με πολλή δουλειά και μεράκι. Η δουλειά των «Μαχητών» όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται και από τις διακρίσεις που έχουμε.

Τώρα με το τμήμα της Άρσης Βαρών φιλοδοξούμε να προσθέσουμε κάτι το καινούργιο στο Δήμο Παγγαίου και καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν, να έρθουν κοντά μας. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παγγαίου που είναι κοντά στην προσπάθεια μας και μας παραχώρησε το συγκεκριμένο χώρο.

Επίσης τους χορηγούς μας που είναι σήμερα εδώ και μας τιμάνε με την παρουσία τους. Φυσικά και όλους τους γονείς των παιδιών οι οποίοι μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια».

Ο Αρχιπροπονητής της σχολής Παναγιώτης Καρανικολής αναφέρθηκε και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν ο Στοφορίδης, η Σταυρίδου (θα συμμετέχει στο προολυμπιακό τουρνουά) αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά.

Τόνισε ακόμη: «Μέσα από την πολύ δουλειά βγαίνουν οι πρωταθλητές αλλά σημασία για ένα παιδί περισσότερο έχει να αθλείται και να παρουσιάζεται σωστός μέσα στην κοινωνία.  Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί σε μεγάλο βαθμό. Κάθε μέρα όλοι μας προσπαθούμε να γίνουν καλύτεροι».

Κλείνοντας και ο Παναγιώτης Καρανικολής ευχαρίστησε το Δήμο Παγγαίου και τους χορηγούς. Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης ενώ επίσης και οι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου, Γιάννης Σαρρής, Ανδρέας Σκλαρής και Νικόλαος Μάρτος.

Μάλιστα όλοι τους χαιρέτησαν την εκδήλωση, φανερά ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η αίθουσα ήταν γεμάτη από νέα παιδιά. Από το Δήμο Παγγαίου παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλλινικίδης και η ειδική σύμβουλος αθλητικών θεμάτων Κατερίνα Δεληγιαννάκη.

Ο Ανδρέας Καλλινικίδης τόνισε ότι ο Δήμος είναι αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια των συλλόγων. Η Κατερίνα Δεληγιαννάκη παλιά αθλήτρια του συλλόγου με τις γνώσεις που διαθέτει όσον αφορά και την Άρση Βαρών, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του συλλόγου για τα πρώτα βήματα αυτού του νέου τμήματος.

Ειδική αναφορά από τους ανθρώπους της σχολής έγινε στο Χρήστο Μποσμπότη και για το έργο που παράγει σε αθλητικό επίπεδο στο Δήμο Παγγαίου. Ο Χρήστος Μποσμπότης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης