• 25 Απριλίου 2024,

Οι μαγκιές πληρώνονται …

 Οι μαγκιές πληρώνονται …

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι οι μαγκιές πληρώνονται !

Αυτές τις μαγκιές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων μπορεί να τις πληρώσουμε όχι μόνο με αύξηση   κρουσμάτων και θανάτων αλλά και με νέα παράταση της καραντίνας αφού δεν είναι ποτέ δυνατόν να ξεκινήσει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με τριψήφια και πάλι ημερήσια κρούσματα αλλά και γεμάτες τις  ΜΕΘ.

Αυτοί που αντιδρούνε στα μέτρα , αυτοί που συνεχίζουν να κάνουν τα δικά τους είναι ο κυριότερος λόγος  που θα χάσουμε και άλλο πολύτιμο χρόνο αφού όπως φαίνεται θα παραμείνουμε και άλλο σε αυτή την κατάσταση αδράνειας και ομηρίας.

Και το γαμώτο είναι ότι τις μαγκιές που κάνουν αυτοί τις πληρώνουμε όλοι !

Ακόμα και το click away που περιμένουμε να ξεκινήσει και πάλι από Δευτέρα είναι στον αέρα και θα εξαρτηθεί από τα νούμερα των κρουσμάτων τα επόμενα 24ωρα.

Αν δηλαδή πριν την Δευτέρα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων που δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη και τα Δημοτικά Σχολεία δεν θα ανοίξουν και το click away θα πάει περίπατο.

Το σύνθημα είναι ένα :

Τηρήστε τα μέτρα για να πάμε παρακάτω !

Όσο θα υπάρχουν αρνητές και απείθαρχοι πολίτες θα είμαστε σε αυτή την κατάσταση της αδράνειας και της  οικονομικής κατάρρευσης.

Δεν σημαίνει ότι χάσαμε την πίστη μας επειδή δεν πετάξαμε και μια φορά τον σταυρό στην θάλασσα.

Δεν το πετάξαμε φέτος για να τον πετάξουμε του χρόνου.

Έχουν «φύγει» ένα σωρό υγιείς άνθρωποι από την πανδημία αυτή και έχουμε τους Ούγκανους  να μας μιλάνε για συνωμοσίες και να βλέπουν παντού φαντάσματα.

 

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι πίσω από την προχθεσινή κάθοδο των φανατικών οπαδών του Τραμπ στο  ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ βρίσκεται ο ίδιος ο απερχόμενος πρόεδρος  που έπαιξε το τελευταίο του χαρτί  προκειμένου να μπλοκάρει την μετάβαση της προεδρίας στο νικητή των πρόσφατων εκλογών.

Το μόνο που κατάφερε είναι να γίνει από το Ντόναλτ Τραμπ , Ντόναλντ Ντακ.

Ο άνθρωπος είναι αστείος , επικίνδυνος και σίγουρα με σοβαρές ψυχικές ασθένειες.

Τώρα που θα παραδώσει την προεδρία θα πρέπει και λίγο να ασχοληθεί με τον εαυτό του και κυρίως  να ψάξει και να βρει ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να  ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα.

Εδώ κοντεύει να γίνει καλά ο Μιλτιάδης στις «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» γιατί να μην γίνει ο Τράμπ;

Θα πάρει και αυτός μια χούφτα χάπια και θα στρώσει.

 

Ενώ η επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» έχει ξεκινήσει  με τους εμβολιασμούς να συνεχίζονται πλέον σε όλη την Ελλάδα οι επιδημιολόγοι φοβούνται το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύματος της πανδημίας και για τον λόγο αυτό είναι πολύ επιφυλακτικοί.

Αν δεν προσέξουμε μπορεί αυτό το τρίτο κύμα  να δώσει το τελειωτικό χτύπημα κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή αντάμωση το πρωί της Δευτέρας.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης