• 26 Απριλίου 2024,

Οι παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης στο πλευρό του Αλέξανδρου Ντερτιλή

 Οι παίκτες του Νέστου Χρυσούπολης στο πλευρό του Αλέξανδρου Ντερτιλή

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Νέστου Χρυσούπολης, Αλέξανδρος Ντερτιλής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, στο μέχρι πρότινος σημαντικότερο αγώνα που έχει κληθεί να δώσει εντός και εκτός γηπέδων.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η «Πρωινή» είχε αναδημοσιεύσει την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΣΑΠ για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Αλέξανδρος. Σήμερα, ήταν η σειρά του Νέστου και συγκεκριμένα των παικτών της ομάδας της Χρυσούπολης να δείξουν την έμπρακτη στήριξη προς τον συναθλητή τους:

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις γεμάτες άγχος για το ποδοσφαιρικό μας αύριο! Μπορεί να έχουμε σαν ομάδα να συναντηθούμε μήνες, να παραμένουμε άπραγοι και εγκλωβισμένοι σε φήμες για το άνοιγμα του αθλητισμού… Μπορεί… Μπορεί!

Όμως, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης και τον αθλητισμό, ένα εξαίρετο παιδί δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του!!!

Ο Αλέξανδρος Ντερτιλής θα βγει νικητής από αυτή τη δοκιμασία γιατί είναι μαχητής και εμείς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα του Νέστου στεκόμαστε δίπλα του συγκεντρώνοντας ένα ποσό για την θεραπεία του!

Αλέξανδρε κουράγιο και δύναμη!!!

Ποδοσφαιριστές Νέστου Χρυσούπολης

Υπενθυμίζουμε και τα στοιχεία λογαριασμού τραπέζης του ποδοσφαιριστή για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει:

IBAN: Eurobank – GR4402601120000790200711450

Διαβάστε επίσης