• 19 Μαΐου 2024,

Οι Πάνθηρες στηρίζουν το Φιλοζωικό Σύλλογο «Αίσωπο»

 Οι Πάνθηρες στηρίζουν το Φιλοζωικό Σύλλογο «Αίσωπο»

Οι εισπράξεις του Κυριακάτικου αγώνα των Πανθήρων θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Αισώπου, όπως ενημέρωσε με σχετική του ανακοίνωση ο φιλοζωικός σύλλογος:

«Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία που έλαβαν οι Panthers Women’s Basketball – Πάνθηρες Καβάλας, κίνηση που μας γεμίζει αισιοδοξία γιατί διαπιστώνουμε το πόσο ευαίσθητη αναφορικά με τα αδέσποτα είναι η νέα γενιά με τη συμπαράσταση και καθοδήγηση των ενηλίκων που τους περιβάλλουν.

Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι τα έσοδα του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 05/12/21 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, θα διατεθούν στον “Αίσωπο” προκειμένου να αγοραστούν τροφές και φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για παρόμοιες μελλοντικές κινήσεις από άλλους φορείς της πόλης μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Καβάλας να βοηθήσουν την προσπάθεια των Πανθήρων στηρίζοντας με την παρουσία τους την πρωτοβουλία αυτή. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στην ομάδα έναν καλό και νικηφόρο αγώνα!

Με μεγάλη εκτίμηση, Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» Καβάλας»

Διαβάστε επίσης