• 26 Απριλίου 2024,

Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

 Oι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

74% τηλεθέαση γράψανε τα μηχανάκια της AGB στο προοχθεσινό επεισόδιο του SURVIVOR , το πρώτο μετά την υποψηφιότητα του Ντάνου για αποχώρηση απο την Ειρήνη στην ομάδα των διάσημων.

Καταλαβαίνει οτι διανύουμε μια περίοδο όπου το ενδιαφέρον μονοπωλεί το SURVIVOR και ώς έλληνες μας ενδιαφέρει περισσότερο ποιός παίκτης θα αποχωρήσει απο το παιχνίδι και οχι αν θα κλείσει η αξιολόγηση με τους δανειστές για να πάμε παρακάτω.

Πάντως ο Γέρουν ο Ντάϊσεμπλούμ που είναι επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα φαίνεται οτι θα ζοριστεί αρκετά μετά και τις δηλώσεις του για τις χώρες του Νότου που σύμφωνα με το δικό του μυαλό φάγανε τα λεφτά στα ποτά και τα ξενύχτια και για τον λόγο αυτό έχουν σήμερα πρόβλημα.

Μάλιστα ο Ντάϊσεμπλούμ ξεδιπλώνει αυτή του την σκέψη και υποστηρίζει οτι για αυτό τον λόγο οι χώρες αυτές δεν δικαιούνται ούτε να μιλάνε και πολύ περισσότερο να γκρινάζουν για την κατάσταση οικονομικής ομηρίας στην οποία βρίσκονται.

Διότι είναι γνωστό σύμφωνα και με το λαϊκό άσμα του Κυριαζή τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια.

Πάντως καταλαβαίνετε οτι αυτές οι δηλώσεις αποτελούν σπόρους διασποράς για την Ευρωπαϊκή ζώνη και θα πρέπει κάποιος να το μαζέψει τον πρόεδρο του Eurogroup.

Σιγά μην γλύτωνε το Λονδίνο απο την μανία των τρομοκρατών αφού προχθές είχαμε ταυτόχρονο διπλό χτύπημα που αλλάζει τα δεδομένα και στην Μεγάλη Βρετανία.

Η μια επίθεση έγινε έξω απο το Βρετανικό Κοινοβούλιο και η δεύτερη σε μια γέφυρα.

Ευτυχώς ο απολογισμός είναι μόνο τραυματίες και απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή συνέχεια και άνοιξη για πάντα ρε παιδιά.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης