• 26 Απριλίου 2024,

Όλα αυτά που αποδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών την περίοδο των Χριστουγέννων

 Όλα αυτά που αποδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών την περίοδο των Χριστουγέννων

Σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων της αγοράς η προχθεσινή Black Friday για την Καβάλα ήταν η πιο δυνατή των τελευταίων ετών αφού για κάποιους η αγοραστική κίνηση ξεπέρασε και αυτή της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ !

Είναι αλήθεια ότι όλες αυτές οι γιορτές της αγοράς που εδραιώθηκαν τα χρόνια της κρίσης δημιουργούν ευκαιρίες στους καταναλωτές για αγορές όλο τον χρόνο και σίγουρα τονώνουν την αγορά.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε καθιερώσει αρκετά δεκαήμερα προσφορών αλλά και πολλές γιορτές της αγοράς που συνοδεύονται και από άλλες εκδηλώσεις όπως η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και η BLACK FRIDAY.

To πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά δικαιολογημένα αποδυναμώνουν την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών την περίοδο των Χριστουγέννων που κάποτε ήταν η καλύτερη του χρόνου για αγορές.

Όταν πριν την εορταστική περίοδο υπάρχει δεκαήμερο προσφορών , όταν υπάρχει Black Friday και κυρίως όταν αμέσως μετά την περίοδο των Χριστουγέννων ξεκινάνε οι κανονικές εκπτώσεις των καταστημάτων ποιός θα επιλέξει να κάνει τις αγορές του μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων ;

Παρόλα αυτά επειδή απο τα χέρια μας όλων αυτές τις μέρες θα περάσουν και μερικά ευρώπουλα παραπάνω καλό θα είναι να τα ρίξουμε στην αγορά της Καβάλας για να τονώσουμε την τοπική μας οικονομία και να ενισχύσουμε αυτή την αλυσίδα μέσω της οποίας κάποια από αυτά τα χρήματα θα επιστρέψουν σε μας τους ίδιους.

 

Δύσκολος ο καιρός της πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβρη αφού η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο.

Τρίτη – Τετάρτη και Πέμπτη αργά το βράδυ η θεμροκρασία θα είναι οριακά πάνω από τους 0 βαθμούς κελσίου ενώ το απόγευμα της Τρίτης περιμένουμε και κάποιες βροχές που όμως θα είναι ήπιες.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα Τρίτη.

Καλό μήνα , καλή εβδομάδα καλό κουράγιο.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης