Όλα έτοιμα για το 5ο Night City Run

 Όλα έτοιμα για το 5ο Night City Run

Η καθιερωμένη κι απαραίτητη συνέντευξη τύπου για τον νυχτερινό αγώνα δρόμου του Σαββάτου (5ο Night City Run) δόθηκε πριν λίγο. Φιλοξενήθηκε στον «Τσαλαπετεινό» που μαζί με την Ατλαντίδα και το ΖΕΝ relax είναι οι (ιδιώτες) χορηγοί της διοργάνωσης.

Μίλησαν η Αναστασία Ιωσηφίδου, ο Γιώργος Φιλόσογλου, ο Γιάννης Προμούσας και η Δήμαρχος.

Η κ. Τσανάκα θυμήθηκε προ 5ετιας που άκουσε πρώτη φορά την ιδέα του νυχτερινού αγώνα. Αμέσως δήλωσε την στήριξη της, που έγινε πράξη από την εκλογή της και μετά. «Κάθε χρόνο και καλύτερα, η εκδήλωση προβάλει την πόλη» είπε η Δήμαρχος.

Ο κ. Φιλόσογλου χαρακτήρισε τον αγώνα «πνευματικό παιδί της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας» και η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε ότι φέτος το γεγονός εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Γιάννης Προμούσας είπε ότι ο αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στον Βασίλη Χατζηραφαηλίδη που πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή. Πρόβλεψε περισσότερες συμμετοχές (πέρσι έλαβαν μέρος 1.100 άνθρωποι). Δηλώθηκαν ευχαριστίες στους εθελοντές, το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και στο προσωπικό της Τροχαίας.

Ο κ. Προμούσας είπε επίσης: « Είναι μια γιορτή του αθλητισμού. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο κοντά στην άθληση». Ο κ. Φιλόσογλου παρατήρησε την επιτυχία του νυχτερινού αγώνα, η οποία είπε οφείλεται στο ότι οι πολίτες τον αγκάλιασαν.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα αρχίσει από την κεντρική πλατεία στις 20.30 το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου. Καλή επιτυχία.

 

Διαβάστε επίσης