• 17 Μαΐου 2024,

Ολοκληρώνεται η έκθεση των Καβαλιωτών ζωγράφων

 Ολοκληρώνεται η έκθεση των Καβαλιωτών ζωγράφων

Ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία σήμερα το βράδυ η έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενήθηκε στη Δημοτική Καπναποθήκη με τίτλο «Εικαστική περιπλάνηση 2020». 

Πρόκειται για μία ιδέα και πρωτοβουλία του ομίλου «Η Καβάλα μπροστά» υπό τον Γιάννη Εριφυλλίδη. Στην έκθεση συμμετείχαν εικαστικοί από την πόλη και το νόμο της Καβάλας. Παλαιότεροι και ήδη γνωστοί όπως και καινούργιοι που τα τελευταία έτη ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν.

Η συμπολίτισσα Λέλα Γράσου μίλησε σχετικά στην Πρωινή.

Συνεχάρη για την υπέροχη ιδέα και πρωτοβουλία τον Γιάννη Εριφυλλίδη και στη συνέχεια φανερά χαρούμενη για την επιτυχία του εγχειρήματος είπε: «Σαν μία νέα εικαστικός που συμμετέχω πρώτη φορά στο γεγονός είμαι πολύ ευχαριστημένη και συγκινημένη. Αποδεικνύεται ότι ο κόσμος διψάει για τέτοια γεγονότα. Εισπράττουμε όλοι μας μεγάλη αγάπη από τους πολίτες».

Σημειώνουμε ότι όσο διήρκεσε η έκθεση που λειτουργούσε κάθε μέρα, πρωί και απόγευμα, τηρούνταν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης κορωνοϊού.

Το ίδιο θα γίνει και σήμερα που την έκθεση προγραμματίζει να επισκεφθεί ένα σχολείο. Πρόκειται για τους μαθητές του σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας.

Διαβάστε επίσης