Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην πόλη της Καβάλας

 Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στην πόλη της Καβάλας

Η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού, Στέφανο Παραστατίδη και τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Χρηστίδη ξεκίνησε τον κύκλο των συναντήσεων το βράδυ της Δευτέρας με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων Λιπασμάτων Καβάλας, οι οποίοι την ενημέρωσαν εκ νέου για την μη καλυτέρευση της εργασιακής τους κατάστασης και τις επί τα χείρω πρόσφατες εξελίξεις και εν συνεχεία συναντήθηκε  με τα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη τον οποίο ενημέρωσε για την πρόσφατη κατάθεση τροπολογίας εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και την εργασιακή αποκατάσταση όσων έχουν δικαιωθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα διακυβέρνησης των Ο.Τ.Α. που δημιούργησε ο «Κλεισθένης» καθώς και η επιβλαβής για τα τοπικά συμφέροντα διαχείριση εμβληματικών ακινήτων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ. Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Μουμτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Γιάννης Ιακωβίδης και ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Π.Ε. Καβάλας στο ξενοδοχείο «Lucy», όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στον άξονα Δημόσια Υγεία-Οικονομία, δίνοντας περαιτέρω βάση στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον Τουρισμό, την Εργασία, την οικονομική ενίσχυση  των επιχειρήσεων και τον Αγροτικό τομέα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών καθώς και συνοπτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής. Κατέστη σαφές πως δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς, η υγειονομική ασφάλεια και η ουσιαστική στήριξη της Οικονομίας είναι ζωτικής σημασίας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνης Μιτζάλης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ, Απόστολος Παυλίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Π.Ε. Καβάλας, Νίκος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας, Κωνσταντίνος Λεπίδας και ο Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας, Κωνσταντίνος Ποδάρας.

Μετά το πέρας του κύκλου των συναντήσεων η κ. Γεννηματά αναχώρησε για την Κομοτηνή, όπου επρόκειτο να συναντήσει τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο και τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Γιάννη Γκαράνη.

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Καβάλας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης