• 23 Απριλίου 2024,

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριημερίδα της Ένωσης Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (φωτογραφίες)

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριημερίδα της Ένωσης Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (φωτογραφίες)

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Αγγλικής Γλώσσας Καβάλας (ΕνΕΑΓΚ) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τριημερίδα  στις 8-10/11/2019 στην Δράμα, Ξάνθη και Καβάλα (αντίστοιχα), με χορηγία της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Το θέμα του 3μερου σεμινάριου/workshop ήταν:

DIFFFERENTIATED INSTRUCTION IN THE FRAMEWORK OF SOCIAL INCLUSION & CULTURAL AWARENESS

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΟΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η γλώσσα των ομιλιών/ εργαστηρίων ήταν η Ελληνική και η Αγγλική.

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζαχαράκη τίμησε με την παρουσία της την έναρξη του σεμιναρίου στη Δράμα (8/11 , Μουσικό Σχολείο) και απηύθυνε χαιρετισμό λέγοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο που κάνει η Εν ΕΑΓΚ  με τις εκδηλώσεις της ,τις επιμορφωτικές και κοινωνικές της δράσεις με στόχο την ενημέρωση των μελών της για θέματα που αφορούν την επιστημονική και παδαγωγική τους κατάρτιση.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Α/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/σης Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Μπαντίκος Κ. απηύθυνε χαιρετισμό την τελευταία ημέρα στην Καβάλα (10/11, Δημοτική Βιβλιοθήκη).

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους την Κυριακή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο κλείσιμο της τριημερίδας με τη μικρή σκηνή από το  θεατρικό του Δημ. Σχ. Κοκκινοχώματος «Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω» με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή, που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε η κ. Κυριακίδου Κατερίνα (μέλος της Ένωσης) με αληθινές μαρτυρίες Μικρασιατών προσφύγων.

Το τριήμερο σεμινάριο/workshop τίμησε με την παρουσία της και τις τρεις ημέρες η κ. Μαρκέλλα Καράγιωργα, EnglishLanguageProgramSpecialist, από την Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας.

Το Β’ μέρος του βιωματικού εργαστηρίου με τον Dr Βλαχόπουλο Λάζαρο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/11/2019 στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας (Αλκίνοου 11) 17.00-19.00 μ.μ.

Η ΕνΕΑΓΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τo «Δικό μας Ούζο» και τον κ. Ευστρατίου Β., και τα ζαχαροπλαστεία «Μικρός Μύλος» για τα δώρα που προσέφεραν στην εκδήλωση.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης