• 29 Μαρτίου 2024,

Ολοκληρώθηκε το 1ο Scouting camp του ΠΑΟΚ Καβάλας και του Παναγιώτη Δομουτζόγλου

 Ολοκληρώθηκε το 1ο Scouting camp του ΠΑΟΚ Καβάλας και του Παναγιώτη Δομουτζόγλου

Το απόγευμα της  Πέμπτης στο Ενωσιακό Γήπεδο ολοκληρώθηκε το 1ο Scouting camp που διοργάνωσαν από κοινού ο ΠΑΟΚ Καβάλας με τον γνωστό Καβαλιώτη μάνατζερ Παναγιώτη Δομουτζόγλου.

Το camp ξεκίνησε την Τρίτη. Συμμετείχαν περίπου  παιδιά απ` όλη την Ελλάδα και την Κύπρο όπως και λίγα σε αριθμό από το νομό μας.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Δομουτζόγλου στο FB:

«ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ….με αυτές τις κουβέντες του Riccardo GUFFANTI (διευθυντή σκαουτινγκ της CAGLIARI)προς ολα τα παιδιά που πήραν μέρος έπεσε η αυλαία στο 1ο scouting camp της Καβαλας…η μεγάλη συμμετοχή η τέλεια οργάνωση τα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια τα παιδιά απο όλη την Ελλάδα και Κύπρο οι διευθυντές των CAGLIARI SASSUOLO TORINO που αξιολόγησαν τα παιδιά που συμμετείχαν έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού παρότι η συμμετοχή των νεαρών ταλέντων του νομού ήταν μικρή…ένας πολύ μεγάλος αριθμός των παιδιών αυτών θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην γειτονική χώρα,(minimum 7 ) ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ Καβάλας στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΟΓΑΡΑ και την ακαδημία του στην Αλεξανδρούπολη στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στον Kαβάλας και σε ολα τα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους το camp αυτο.»

 

Διαβάστε επίσης