• 25 Απριλίου 2024,

Ομαλοποιείται και η κατάσταση με τα αεροπορικά δρομολόγια

 Ομαλοποιείται και η κατάσταση με τα αεροπορικά δρομολόγια

Ομαλοποιείται σιγά σιγά και η κατάσταση με τα δρομολόγια της Ολυμπιακής από το αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» προς την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του lockdown από τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 και για 6,5 περίπου μήνες, τα δρομολόγια είχαν ελαχιστοποιηθεί σε μόλις τρία την εβδομάδα και εκείνα μάλιστα με χαμηλές πληρότητες.

Τώρα και μέχρι τέλος Μαΐου τα δρομολόγια θα είναι πέντε την εβδομάδα και από την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 γίνονται επτά την εβδομάδα. Κάθε μέρα δηλαδή θα μπορεί κάποιος να «πετάξει» από την Καβάλα για την Αθήνα.

Οι ώρες βέβαια των αναχωρήσεων από την Καβάλα είναι κάπως άβολες αλλά τέλος πάντων το «Μέγας Αλέξανδρος» θα εξυπηρετείται τουλάχιστον καθημερινά, αν αυτό βέβαια μπορεί να αποτελέσει παρηγοριά για το επιβατικό κοινό της περιοχής μας.

Οι ώρες αναχώρησης από Καβάλα για Αθήνα από τις 30 Μαΐου 2021 θα είναι:

Δευτέρα και Πέμπτη στις 11.45, Τρίτη και Σάββατο στις 08.10 ενώ Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή θα υπάρχει νυχτερινή πτήση στις 22.55!

Ας ελπίσουμε ότι και με το άνοιγμα του τουρισμού και τις πτήσεις τσάρτερ από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις προς την Καβάλα, το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» θα αποκτήσει και πάλι ζωή και κίνηση και θα επανέλθει στην κανονικότητα.

Διαβάστε επίσης