• 19 Μαΐου 2024,

Ομιλία Φώφης Γεννηματά στο ΩΚΕΑΝΙΣ

 Ομιλία Φώφης Γεννηματά στο ΩΚΕΑΝΙΣ

Στις 7:30 σήμερα το απόγευμα μιλά η Φώφη Γεννηματά σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ. Πρόκειται για μια περιοδεία που αρχίζει σήμερα το πρωί από τη Δράμα και οφείλεται στην υποψηφιότητα της κ. Γεννηματά για την προεδρική θέση στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το απόγευμα, στην εκδήλωση για την ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναμένεται πολύς κόσμος, καθώς η υποψηφιότητα της κ. Γεννηματά έχει πολλούς υποστηρικτές στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους, σε κάθε πολίτη, είπε χαρακτηριστικά για τη σημερινή εκδήλωση ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής, ένα από τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Γεννηματά.

Σχετικά με τα γραφειοκρατικά τεχνικά ζητήματα που ανέκυψαν στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αναφορικά με τη ψηφοφορία που ενδέχεται να μετακινηθεί και να διεξαχθεί αργότερα σε σχέση με την ημερομηνία του Νοέμβρη, ο κ. Παπουτσής είπε χθες στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ: «Καλό είναι να μην αναλωνόμαστε σε μικρής σημασίας προβλήματα. Αρμόδια γι’ αυτά είναι η εκλογική επιτροπή. Αυτή θα τα επιλύσει. Αλλά πιστεύω ότι κάθε αναβολή της εκλογικής διαδικασίας θα βλάψει την προσπάθεια που καταβάλλεται».

Διαβάστε επίσης