Ομιλία στις γυναίκες των ΚΑΠΗ με αποχαιρετισμό Δρακονάκη και γενέθλια Φρατζεσκάκη

 Ομιλία στις γυναίκες των ΚΑΠΗ με αποχαιρετισμό Δρακονάκη και γενέθλια Φρατζεσκάκη

Η εκδήλωση για τις γυναίκες των ΚΑΠΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη για την ομιλία της οικονομολόγου Κατερίνας Χατζηδημητρίου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «Γυναίκα, όταν έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου».

Γυναίκες ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι παραβρισκόμενοι και μάλιστα πολλές δεν ήταν μέλη των ΚΑΠΗ αλλά βρίσκονται ακόμη στην ενεργό δράση. Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων βρέθηκε η Ευαγγελία Δρακονάκη, η Μαρία Φρατζεσκάκη, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Πριν την έναρξη της κύριας ομιλίας έγινε ουσιαστικά η γνωστοποίηση της αλλαγής στο νομικό πρόσωπο του δήμου Καβάλας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, υπό την ευθύνη του οποίου λειτουργούν τα ΚΑΠΗ. Αποχαιρέτησε η κ. Δρακονάκη και με μια έκπληξη, αφού χθες είχε τα γενέθλιά της, έκανε την «παρθενική» της ομιλία η κ. Φρατζεσκάκη.

Η κ. Φρατζεσκάκη διευκρίνισε ότι σκοπό έχει να συνεχίσει το έργο της προκατόχου της, υποσχέθηκε κι άλλες εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ και εξωστρέφεια. Η κ. Δρακονάκη από την πλευρά της αποχαιρέτησε το προσωπικό των ΚΑΠΗ και τα μέλη των κέντρων έπειτα από 3,5 χρόνια. Ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της εκδηλώσεως το προσωπικό των ΚΑΠΗ σημείωσε την ημέρα των χθεσινών γενεθλίων της κ. Φρατζεσκάκη, της προσέφερε λουλούδια και μια τούρτα. Έτσι με θερμά χειροκροτήματα εκ μέρους των γυναικών που παρακολουθούσαν η κ. Φρατζεσκάκη έσβησε το κερί φανερά συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης