• 20 Απριλίου 2024,

Προς δημοπράτηση δημοτικά έργα

 Προς δημοπράτηση δημοτικά έργα

Η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Καβάλας Ευαγγελία Δρακονάκη, ανακοίνωσε την ετοιμότητα του δήμου Καβάλας σε επίπεδο δημοπράτησης δημοτικών έργων τα οποία χρηματοδοτούνται από το δημοτικό ταμείο. Υπάρχει, διευκρίνισε, λίστα ώριμων έργων που θα εκτελεστούν με χρήματα του δήμου Καβάλας, εξηγώντας ότι αυτά αφορούν σε καθαρισμό ρεμάτων, ασφαλτοστρώσεις, άρση επικινδυνότητας σε κτίσματα, κλπ.

Αναφορικά με την έναρξη του έργου στην πλατεία Καπνεργάτη τόνισε ότι συγκεκριμένη πρόβλεψη θα μπορέσει να κάνει το καλοκαίρι, θυμίζοντας ότι για την υπογραφή της σύμβασης πρέπει να προηγηθεί ο λεγόμενος προσυμβατικός έλεγχος. Σχετικά με το έργο στο Βερούλειο δημοτικό στάδιο, σημείωσε ότι τώρα ο ανάδοχος καταθέτει εκ νέου επικαιροποιημένα έγγραφα ώστε αμέσως μετά να υπογραφεί σύμβαση με το δήμο Καβάλας. Εκτίμησε δε πως η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει πριν από το Πάσχα.

Τέλος, αναφερόμενη στα τετραγωνικά μέτρα που ανακαινίσθηκαν και είναι έτοιμα και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν δημοτικές υπηρεσίες στο κτήριο του πρώην ΕΟΚ, η κ. Δρακονάκη παρατήρησε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν κατά τον τρέχοντα μήνα.

Διαβάστε επίσης